Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Maison Margiela Untitled On A Date Stearinlys

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Stearinlys, On A Date
Linje
Untitled
Supralinje
Parfumer til kvinder
Maison Margiela Untitled skaber et perfekt højdepunkt til din næste romantiske date med On A Date Candle. Duften indfanger de mange følelser, man føler på en første date eller en ny date. Først danser gnisterne, du har sommerfugle i maven og mærker en prikkende fornemmelse i hele kroppen. Så udfolder der sig et fyrværkeri af følelser ved den første berøring eller det første kys.

Frankrigs vinmarker indfanget i et stearinlys

. En hyggelig date er kun perfekt i de rette omgivelser. Det kan du hurtigt og nemt skabe med et stearinlys som On A Date Candle fra Maison Margiela. Duften fra Untitled Collection indfanger karakteren af en ekstraordinær setting. Den er inspireret af vinmarkerne i Frankrig og den solnedgang, der finder sted bag dem. Midt i byen kan du skabe en betagende duftrejse med lyset. On A Date Candle scorer også højt til en middag med levende lys, der f.eks. er planlagt for at fejre en bryllupsdag. Gør hver dag til noget særligt, også selvom du allerede er optaget. Væk alle jeres sanser, og genopliv jeres forhold eller ægteskab med en lille time-out i stearinlysets skær!
Indholdsstoffer
1-(1,2,3,5,6,7,8,8a-octahydro-2,3,8,8-tetramethyl -2-naphthyl)ethan-1-one, 3,7-dimethylnona-1,6-dien-3-ol, benzyl salicylate, 1,2,3,5,6,7-hexahydro-1,1,2,3,3-pentamethyl-4H-inden-4-one, Linalyl acetate, ¬-methyl-1,3-benzodioxole-5-propionaldehyde, geraniol; (2E)-3,7-dimethylocta-2,6 -dien-1-ol, Methyl 2,4-dihydroxy-3,6-dimethylbenzoate.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube