Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
5 (5)

Lavera Men Care 24h Deodorant Roll-On

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
egenskab
naturkosmetik
Konsistens
Tyktflydende
Produkttype
Roller
Anvendelsesområde
Krop
Da mænd har udviklet en ny kropsbevidsthed, og de fleste bevidst tager vare på sig selv, kommer der flere og flere tilsvarende produkter på markedet. Det er også tilfældet med Laveras Men Care-kollektion. Et produkt i serien er 24h Deodorant Roll-On, som er beregnet til daglig pleje. Den behageligt friske duft med maskuline noter kommer fra de naturlige ingredienser, der er brugt. Serien omfatter også andre produkter fra Men Care-linjen, såsom fugtighedscreme og barberskum.

Skånsom økologisk dyrkning

Selvom mænds hud anses for at være mere stabil og mindre modtagelig for allergier og skadelige påvirkninger, er flere og flere mænd opmærksomme på naturlige ingredienser, og hvor og hvordan de er dyrket, når de vælger deres hudplejeprodukter. Ingredienserne i Men Care, især 24h Deodorant Roll-On fra Lavera, kommer fra økologisk dyrkning og er behandlet med omhu. Det kan mærkes, og mænd sætter også pris på den pleje, som produkterne efterlader på deres hud. Forkælet på denne måde ser mænds hud også godt og velplejet ud og får maskulinitet til at skinne endnu køligere.
Indholdsstoffer
Water (Aqua), Alcohol*, Fragrance (Parfum)**, Triethyl Citrate, Sodium Caproyl Lactylate, Sodium Lauroyl Lactylate, Glyceryl Caprylate, Zinc PCA, Xanthan Gum, Zinc Ricinoleate, Dodecane, Bambusa Arundinacea Leaf Extract*, Cymbopogon Flexuosus Herb Extract*, Salvia Officinalis (Sage) Leaf Water*, Glycerin, Limonene**, Linalool**, Citral**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Coumarin**, Citronellol**, Eugenol**, Benzyl Alcohol**

* Ingredients from certified organic agriculture
**natural essential oils
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube