Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Øjne Signature Colour Eyeshadow

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Signature Colour Eyeshadow,
Linje
Øjne
Supralinje
Make-up

Giv din makeup et karakteristisk udseende, og skab et dramatisk eller legende look med Signature Colour Eyeshadow fra Lavera, afhængigt af dine individuelle præferencer og dit humør i øjeblikket. Vis dine øjne frem med stor effekt, og opdag dine yndlingsfarver i paletten i denne unikke kollektion.

Imponerende øjeblikke med Signature Colour Eyeshadow.

Som alle makeup-produkter fra Lavera er Signature Colour Eyeshadow fremstillet af økologiske ingredienser. Virksomheden sætter dermed trends for en mere miljøvenlig og bæredygtig fremtid. De moderne og intense farver, som øjenskyggerne fås i, gør det muligt at skabe cool og udtryksfulde looks og udvikle en umiskendelig signaturstil, der sætter dine øjne smukt og dygtigt i scene. De små krukker er så økonomiske, at du nemt kan bruge dem hver dag til at style dit look, og de kan også kombineres med hinanden på fantasifulde måder, hvis du ønsker det. Farverne i den praktiske og trendy naturkosmetikserie er hovedsageligt i jordnære og naturlige toner. De er ikke desto mindre så strålende og intense, at du kan skabe strålende og intense accenter og gøre din styling perfekt.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube