Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Ansigtspleje Rensemælk

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Rensemælk,
Linje
Ansigtspleje
Supralinje
Basis Sensitiv
hud
meget tør hud, tør hud
egenskab
fugtighedsgivende, plejende, rensende
Konsistens
mælk
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, Vegan
Anvendelsesområde
Ansigt
Tør, følsom hud har brug for ansigtspleje, der ikke bare renser blidt og grundigt, men også giver værdifuld fugt under rensningen. Ligesom Laveras rensemælk med økologisk aloe vera og økologisk sheasmør, et mildt hudplejeprodukt, der skånsomt fjerner makeup og øjenmakeup uden at efterlade rester og samtidig fugter huden intensivt. Detnaturlige kosmetikmærke Lavera giver dig sikkerhed for, at du kunbruger kosmetik, der er certificeret i henhold til strenge, uafhængige NATRUE-naturkosmetikstandarder, som er dermatologisk testet, biologisk nedbrydelige og produceret i henhold til PETA-certificerede dyrevelfærdsstandarder. Nærende formel med aloe vera og sheasmør. Formuleringen af Lavera rensemælk indeholder økologisk aloe vera, en aktiv ingrediens, der har været kendt for sin fugtgivende effekt i tusinder af år. Ansigtsplejen er også beriget med økologisk sheasmør, som indeholder forskellige nærende ingredienser som E-vitamin, der giver huden alt, hvad den behøver for at se sund og frisk ud. Laveras rensemælk er helt fri for mineralske olier og kunstige duft-, farve- og konserveringsstoffer. For en god følelse, når du plejer din hud!

Anvendelse

For blid rensning påføres ansigtsplejeproduktet på ansigt, hals og décolleté morgen og aften og skylles derefter grundigt af med lunkent vand. For at rense øjenområdet påføres lidt af hudplejen på en fugtig vatrondel, og øjenmakeuppen fjernes forsigtigt.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube