Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Sensitiv Bruselotion & shampoo

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Bruselotion & shampoo,
Linje
Sensitiv
Supralinje
Baby og børn
hud
alle hudtyper, blandet hud, følsom hud, meget tør hud, moden hud, normal hud, olieholdig hud
egenskab
fugtighedsgivende, plejende
Konsistens
Creme
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, parfumefri, Uden konserveringsmidler, Vegan
Produkttype
Tube
Anvendelsesområde
Krop
Økologisk kosmetik får flere og flere tilhængere. Veganske produkter er efterspurgte, og det samme er bæredygtigt produceret kosmetik. Lavera har gjort dette til sin filosofi. Dette mærke er nu et kendt navn for alle fans af økologisk kosmetik. Lavera har haft succes på markedet i omkring 30 år og bliver stadig mere populært. Det er nemt og hurtigt at bestille online, og alle oplysninger om de enkelte produkter opdateres hurtigt, så forbrugeren altid er velinformeret. Det er præcis, hvad grundlæggeren Thomas Haase havde i tankerne. Han ønskede at udvikle prisbillige, veltolererede og yderst effektive produkter og tilbyde dem til forbrugerne. Det siger sig selv, at virksomheden også ser på bæredygtigheden af sine ingredienser af overbevisning. Hvor det er muligt, dyrkes og høstes de naturlige ingredienser i produkterne i Hannover-regionen, hvor Lavera har sit hovedsæde.

Blød barnehud elsker Wash Lotion & Shampoo Sensitive

. Selv følsom barnehud har brug for regelmæssig hudpleje. Men mange små børn lider af atopisk dermatitis og andre hudsygdomme. Det gør ondt, når man vasker sig hver dag! Det kræver en vidunderlig skånsom hudpleje, der hverken brænder eller klør. Wash Lotion & Shampoo Sensitive er beriget med ekstrakter af økologisk kæmpenatlysolie og økologisk aloe vera. Produktet indeholder også fugtgivende ingredienser og beskytter børns hud mod udtørring. Og det gør den, når du bader, tager brusebad og vasker hår.
Anvendelse
Påfør den ønskede mængde shower gel på fugtig hud, og skyl af med varmt vand.
Indholdsstoffer
Water (Aqua), Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Sea Salt (Maris Sal), Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Sodium PCA, Sodium Lactate, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Dipotassium Glycyrrhizate

* Ingredients from certified organic agriculture
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube