Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Alfaparf Milano Style Stories Twisted Curls

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Twisted Curls,
Linje
Style Stories
Supralinje
Hårstyling
egenskab
beskyttende, Definerende, plejende, styrkende
duftretning
frisk
Produktpris
Palmeoliefri
Produkttype
Flaske
Anvendelsesområde
Hår
Effekt
Farveholdbar, Fyldegivende, Volumenstyrkende
Hårtype
genstridigt hår
Dækkeevne
Let
Finish
naturlig
Hvis du vil forkæle dine krøller med en styling, der virkelig gør indtryk, hvorfor så ikke prøve Twisted Curls fra Alfaparf? Det er en behandling, som den italienske producent har udviklet specielt til krøllet og bølget hår. Produktet er kendetegnet ved en cremet konsistens, der er let at arbejde ind i håret og fordele. Det styrker hver enkelt krølle og streng og adskiller dem fra hinanden for maksimal definition. Derudover giver Twisted Curls by Alfaparf dit hår en markant forøgelse af blødhed og understøtter dets bounce. Din styling ser helt naturlig og overbevisende ud.

Ingen synlige rester efter styling

. Twisted Curls fra Alfaparf er velegnet til alle hårtyper. Den udtørrer ikke håret, selv efter gentagen brug. I stedet tilfører den håret ekstra fugt ved hver påføring. Selvom den definerer håret og krøllerne perfekt, efterlader den ingen synlige rester og er nem at vaske ud, hvis det er nødvendigt. Den giver også op til 28 procent mere volumen og beskytter dit hår mod UV-stråling og frie radikaler. Det sikrer også, at dit hår føles rent og friskt i længere tid. Påfør en lille mængde i håndklædetørt hår efter hårvask, og fordel det jævnt. Føntør derefter med en diffuser.
Indholdsstoffer
AQUA (WATER), POLYQUATERNIUM-37, PROPYLENE GLYCOL, DIMETHICONE, VP/DIMETHYLAMINOETHYLMETHACRYLATE COPOLYMER, PHENOXYETHANOL, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, PARFUM (FRAGRANCE), POLYQUATERNIUM-11, ETHYLHEXYLGLYCERIN, GLYCERIN, DISODIUM EDTA, CAPRYLYL GLYCOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, CITRAL, MORINGA PTERYGOSPERMA SEED EXTRACT
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube