Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Candle Snuffer

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Candle Snuffer,
Linje
Home Collection
Supralinje
Home Fragrance
I mere end 100 år har det italienske mærke Acqua di Parma været synonymt med elegante luksusprodukter. I dag udtrykker luksusmærket Middelhavets charme på en moderne måde med et blandet udvalg af kvinde- og unisexdufte, rumdufte og tilbehør, skægplejeprodukter og et (stadig) lille udvalg af praktisk tilbehør i kalveskind. Home Collection omfatter vokslys af høj kvalitet og stilfuldt tilbehør til slukning af flammen. De, der kan lide at fejre det gode liv med ritualer, viser dette i små bevægelser: stearinlys pustes ikke ud, men slukkes med en stearinlysslukker. Denne stearinlysslukker slukker flammen uden at skabe røg eller sprøjte voks på dugen. Værten er heller ikke længere udsat for sine gæsters moraliserende blikke, når kraften i hans eget åndedræt svigter flere gange, når han puster lyset ud.

Candle Snuffer - den smarte stearinlysslukker fra Acqua di Parma

. Lyseslukkeren er lavet af mat rustfrit stål og har et slankt håndtag og en cylindrisk slukker i et minimalistisk design. Acqua di Parma-navnet er diskret indgraveret på håndtaget. Til stearinlyselskere og venner af en sofistikeret livsstil er der en vægetrimmer i samme design i Home Collection.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube