Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams

Blood Orange & Basil fra 4711 Acqua Colonia

4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil Unisex-dufte fordriver hverdagen og vækker feriestemning. Energiladede aromaer fra solmodne blodappelsiner forbinder sig i denne parfume med krydrede basilikum-noter til en frisk godt-humør-duft. Unisex-duftene i denne serie findes ikke kun som Eau de Cologne spray og som Eau de Cologne Splash & Spray, men også som Bath & Shower Gel, Body Spray og Body Lotion. Alle produkter i serien Blood Orange & Basil besnærer med deres velgørende indholdsstoffer og deres positive virkning på krop og sjæl.

4711 Acqua Colonia - en kærlighedserklæring til lugtesansen4711 Acqua Colonia Blood Orange & Basil Unisex-dufte er en del af en usædvanlig duft-kvintet fra det traditionsbundne hus 4711, som med sine harmonisk-lette kompositioner er en gave til naturen. Duftkreatørerne fra Köln har allerede i mere end 220 år begejstret, stimuleret og inspireret hele verdens befolkning med deres parfume. Blandt de mest kendte brugere er repræsentanter fra konge- og adelshuse som den russiske zar eller prinsen af Wales. Men også andre fremtrædende personer som Richard Wagner eller Johann Wolfgang Goethe var blandt de kendte beundrere af eau de colognen. Den oprindelige opskrift til ""Echt Kölnisch Wasser"" skulle købmanden Wilhelm Mühlens have fået i 1972 af en karthäusermunk ved navn Franz Maria Carl Gereon Farina. Det, der senere skulle blive verdensberømt som duftkreation, blev i starten drukket som medicin, rent eller blandet med vin. Da den franske kejser Napoleon imidlertid forlangte afsløring af alle medicinske opskrifter, deklarerede Mühlens straks sit produkt som værende en udvortes anvendelig parfume.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 18.07.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube