22%* rabat på mange produkter

Menu

Parfumdreams

Pleje fra Lavera

Velplejet hår har altid været et synligt udtryk for skønhed og attraktivitet. Lavera hårplejeprodukter til den daglige pleje af håret med naturlige indholdsstoffer fra naturen afrunder hårvasken med de naturlige shampooer og special-shampooer. Skylninger og kur fås til normalt, tørt, fint og meget sensibelt hår. Til farvet og permanentet hår har kosmetikinstituttet Laverana udviklet specielle kure. Særlige formler og indholdsstoffer fra naturen gør håret lettere at rede ud.

Pleje og beskyttelse med skylninger og kure fra LaveraSkylninger og kure fra kosmetikinstituttet Laverana er meget velegnet til daglig hårpleje for kvinder. Håret og hovedbunden belastes og skades ikke af naturprodukterne. De naturlige indholdsstoffer trækker straks ind og udfolder deres virkning. For at opnå den optimale beskyttelse og en intensiv pleje bør de førsteklasses kosmetikprodukter kombineres meds plejeseriens shampooer og specialshampooer. Ved regelmæssig anvendelse af hårplejeprodukterne fra Lavera bliver håret blødt, smidigt og skinnende og får en særlig duft.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.06.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube