Mega Summer Sale: Spar op til 75%* på mange produkter

Menu

Parfumdreams
Sakse til hjem og arbejde 1 Vare

Sakse til hjem og arbejde fra ERBE

Værdifulde sakse og andre instrumenter fra Solinger-mærket Becker Manicure er primært kendt for deres anvendelse inden for professionel kosmetik og findes i talrige husholdninger og neglesaloner. Den store erfaring med fremstilling af sakse, file og andre instrumenter omsætter Becker Manicure også til hverdagen og har med sakse til hjem og arbejde det ideelle hjælpemiddel til kontor, køkken eller arbejdsværelse. Ved alle sakse, som stammer fra den kendte produktserie Erbe, forbindes en praktisk anvendelse med en langtidsholdbar og præcis skæreflade. Sammen med rigtige kosmetiksakse tilbyder vores shop alle sakse til hjem og arbejde fra produktserien Erbe.

Arbejd med værdifulde sakse hjemme og på kontoretHvor vigtig anvendelse af en god saks er udover til kosmetik, vil du også opdage i dit daglige arbejde. Hvad enten det er til at klippe dokumenter af papir, til hobbyarbejde eller til at adskille snore og andre materialer - sakse til hjem og arbejde kan anvendes på talrige måder. Becker Manicure har siden år 1930 været beskæftiget med at fremstille sakse, file og andre instrumenter og tilbyder som traditionel producent fra Solingen bedste kvalitet i alle produkter. Alle sakse til hjem og arbejde sikrer således bedste skarphed og en anvendelse i mange år.

Hverdagsarbejde og kosmetik bliver lettere med Becker ManicureMed et enkelt kig på vores online-sortiment viser det sig hurtigt, hvad Becker Manicure har at tilbyde i sin produktserie Erbe udover sakse til hjem og arbejde. Ved de fleste produkter står en avanceret kosmetik til kvinder og mænd i forgrunden for at kunne udføre alt forefaldende arbejde med den rigtige saks. På trods af den lange tradition og en førsteklasses kvalitet er vi i stand til at tilbyde sakse og andre instrumenter fra mærket til en yderst attraktiv købspris. Dette gælder også for kosmetik, plejeprodukter og andet tilbehør, som venter i vores shop, og som vil opfylde alle dine ønsker.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 15.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube