Neglehudtang Erbe fra ERBE

Til et attraktivt udseende på tå- og fingernegle kommer det ikke alene an på selve negleformen. Også neglerøddernes omgivende hud skal tages i betragtning ved en avanceret manicure eller pedicure for at opnå en optimal kosmetik og et fristende udseende. Medneglehudstænger, som Solinger kvalitetsfirmaet Becker Manicure fører i sin produktserie Erbe, kan overlappende hudstykker og andre irritationer nemt fjernes for at opnå et mageløst udseende på neglehuden. Vores sortiment tilbyder forskellige varianter fra produktserien Erbe, som kan hjælpe dig optimalt hjemme eller på en professionel neglesalon.

Manicure og pedicure afrundes perfekt med neglehudstænger

Til forskel fra andre neglesakse, som indtager en fast plads i kosmetikken, udmærker neglehudssakse sig med en langstrakt form og en lille skæreflade. Med denne form er det muligt at nå hudstykker på snævre områder og fjerne disse fra omgivelserne på tå- eller fingernegle. Med en præcis klipning sørger neglehudssakse fra Becker Manicure straks for et tiltalende og ensartet udseende på hudpartiet, så en yderligere pleje ofte ikke er nødvendig. Påføring af neglelak og andre tiltag inden for tidssvarende kosmetik kan herefter foretages uforstyrret.

Med Becker Manicure kan man opnå optimal neglekosmetik

Anvendelse af neglehudstænger er kun en af mange muligheder, med hvilke du med værdifulde instrumenter fra det velrenommerede mærke kan fremme dine negles skønhed. Vores shop indeholder det totale sortiment af kvalitetsværktøj fra producenten, som ikke kun i serien Erbe har stimulanser til din pedicure og manicure. Gennem salg på internettet er vi i stand til at tilbyde neglehudstænger etc. til yderst attraktive priser. Naturligvis fører vi også neglelak eller plejeprodukter, som du udover Erbe fra Becker Manicure kan anvende og kan opnå et attraktivt udseende til enhver anledning.