Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams

Set fra Da Vinci

Penslerne i serien Classic er kendte for deres værdifulde karakter. Fremstillingen finder sted i mærket Da Vincis værksteder: Her inddrages en høj grad af håndværksmæssig snilde og mangeårige erfaringer. Pensler i serien Classic kan købes hos os i et sæt.

Værdifulde sæt fra Da Vinci

Den, der en gang har anvendt produkterne fra Da Vinci, kan aldrig undvære dem. Det værdifulde design af penselhårene muliggør en præcis og skånsom påføring af makeup af enhver slags. Alt efter sæt er penslerne enten emballeret enkeltvist eller placeret i et læderetui. Disse læderetuis i vores sortiment er holdt i enkle farvetoner som sort eller hvid: Derfor kan de optimalt integreres i alle omgivelser. Sættet i serien Classic muliggør anvendelse af forskellige produkter, som kan suppleres optimalt, og som besnærer med en høj funktionalitet.

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube