Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
1 (1)

Alessandro Striplac Peel Or Soak Tilbehør Prime Coat - Vegan

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Prime Coat - Vegan,
Linje
Striplac Peel Or Soak Tilbehør
Supralinje
Negle
Produktpris
Uden dyreforsøg, Vegan
Anvendelsesområde
Negle
Striplac Peel Or Soak er en Prime Coat - Vegan fra Alessandro, som er ideel til kvinder med stærkt beskadigede negle. Med Striplac er neglene optimalt forberedt til påføring af kunstige negle. Det tynde, transparente lag danner den perfekte base. Striplac er formuleret på en sådan måde, at der ikke kræves nogen LED-lampe til hærdning. Den veganske prime coat er det første skridt til din perfekte makeup.

Optimal forberedelse med en vegansk prime coat - Striplac Peel Or Soak fra Alessandro

. At bruge Prime Coat - Vegan er en leg for børn. Du renser dine fingernegle og former dem til den ønskede form med en fil. Derefter polerer du overfladen og påfører Striplac Peel Or Soak fra Alessandro jævnt på hver negl. Den gennemsigtige lak til unik makeup tørrer simpelthen i luften. Påfør derefter klæbemidlet på den naturlige negl, og påfør de kunstige negle. Ved hjælp af en LED-lampe får de kunstige negle optimalt hold i flere dage. Prime Coat er vegansk og er fremstillet uden dyreforsøg.
Indholdsstoffer
ETHYL ACETATE, ADIPIC ACID/NEOPENTYL GLYCOL/ TRIMELLITIC ANHYDRIDE COPOLYMER, 2-(PHOSPHONOOXY) ETHYL METHACRYLATE, BIS(METHACRYLOYLOXYETHYL) PHOSPHATE
1,0
1
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube