HAPPY HALLOWEEN

Er på udkig efter et outfit til halloween i sidste minut?

Halloween er året makeupfest for skønhedsfans. På denne dag kan vi lege med farverige designs i ansigtet og på kroppen. Vi viser dig to enkle looks til halloween, hvor du hverken skal bruge et kostume eller være makeupartist for at få et flot resultat.

 

Havfrue

 
Trin 1:

I det første trin skal du bruge et paryknet eller alternativt en nylonstrømpe, en pensel og øjenskygge. <br> Konturer dernæst dit ansigt med en kulørt farvet øjenskygge. Læg derefter forsigtigt nettet over pande, kinder og hals. Brug en pensel til at dubbe øjenskygge over. På grund af netstrukturen ser farven ud som skæl.

Trin 2:

I næste trin skal du bruge glimmer eller en highlighter på kindbenene og panden. Derved forfiner du glimmereffekten og sætter din makeup i scene. Til det næste makeuplook kan du klæbe smykkesten fast over dine øjenbryn.

Trin 3:

Afrund looket med en farvet læbestift. Tip: Brug en læbestift i samme nuance som farven på din øjenskygge.

 

Edderkoppespind i grunge-stil

 
Trin 1:

Til det næste makeuplook skal du bruge øjenskygge, en eyeliner og en pensel. <br> Brug en mørkerød øjenskygge som basis til din øjenmakeup. Lav highlights med en lysere rød eller orange nuance.

Trin 2:

I trin to skal du bruge en eyeliner og tegne en lang streg på øjenlåget. Tegn derefter tre yderligere stege under den nederste vippekant. Disse linjer danner grundlag for vores edderkoppespind. <br> Forbind stregen på øjenlåget med linjerne, så der opstår et halvt edderkoppespind.

Trin 3:

I det næste trin skal du bruge en rød øjenskygge og omkranse edderkoppespindet. Konturer også den nederste vippekant med øjenskyggen. Til læberne kan du også bruge eyelineren eller en mørk lipliner og omkranse dine læber. Afrund grunge-looket med en passene rød læbestift.

 

Vi ønsker dig god fornøjelse til din næste halloweenfest.

 

Yderligere produkter til et skræmmende flot halloweenlook