SALE
SENSAI - Colours - Lasting Eyeliner Pencil SENSAI - Colours - Lasting Eyeliner Pencil SENSAI - Colours - Lasting Eyeliner Pencil

Colours
Lasting Eyeliner Pencil fra SENSAI

0
 
 

No. 01 Black / 0,10 g

Kan leveres straks

213 kr*
 
 
 

No. 02 Deep Brown / 0,10 g

Kan leveres straks

213 kr*
 
Udsolgt
 
Varenr. 417444

Kunder købte også

Beskrivelse fra Colours Lasting Eyeliner Pencil fra SENSAI

Lasting Eyeliner Pencil er eksklusiv øjenmakeup fra den populære serie Colours fra luksusmærket SENSAI. Den japanske producent af kosmetik i høj kvalitet fokuserer ved alle deres produkter på samspillet mellem moderne videnskab og moderigtige trends fra hele verden. SENSAI har været kendt over hele verden i årtier og er med Lasting Eyeliner Pencil tro mod sin filosofi om at producere produkter, der hver gang er en oplevelse for krop, sind og sanser. Prøv selv eyelineren fra Colours-serien og glæd dig til en makeup, der fuldt ud lever op til forventningerne hvad angår brug og resultat.

Ren forførelse med den perfekte øjenmakeup

Det kræver lidt rutine at bruge en eyeliner, men selv når det skal gå specielt hurtigt, er det irriterende at lave småfejl, når man lægger makeup. Lasting Eyeliner Pencil har en særlig smidig geltekstur. Det gør det muligt at tegne selv de fineste linjer ekstra præcise hurtigt og uden besvær. I bunden af eyelineren er der en lille, praktisk applikatorsvamp. Med den kan du forsigtigt blende linjerne, som du ønsker. Makeuppen giver øjnene et ekstra forførende blik. Et look, der med Colours fra SENSAI er særligt holdbart og gnidefast.

Har du spørgsmål til produktet?
Kundevurdering
0 (0 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon