Weleda

132
5/5 baseret på alle bedømmelser

Weleda: Naturlig pleje i generationer

Hos mærket Weleda, der som intet andet mærke står for førsteklasses naturkosmetik, står mennesket og naturen i fokus. Weleda blev grundlagt i 1921 og er i dag et internationalt varemærke. Weleda producerer ikke kun kosmetik, men også lægemidler. Oprindeligt udgjorde lægemidlerne mærkets kerne. Men det ændrede sig allerede for lang tid siden, og i dag udgør lægemidler 21,5 procent af omsætningen, mens kosmetikprodukter udgør 78,5 procent.

Weleda producerer mange af sine produkter i Tyskland, Frankrig og Schweiz. Mærket har mere end 2.500 medarbejdere. En af grundlæggerne af Weleda er Rudolf Steiner, der udviklede den antroposofiske lære. I henhold til det antroposofiske verdensbillede består mennesket af ånd, krop og sjæl, og menneskets visdom sættes i centrum.

Hvilke produkter tilbyder Weleda?

Der findes en del

produkter fra Weleda inden for kosmetik og lægemidler. Weleda producerer endda fødevarer. De mest populære Weleda-produkter inden for naturkosmetik er:

Fødevarer som te, saft, sirup og kosttilskud. Lægemidlerne er blandt andet produkter mod allergi og forkølelse, fordøjelsesfremmende produkter, hjerte- og kredsløbsprodukter, produkter for hud, øjne og nervesystemet. Alle præparater er helt naturlige og baserer på samspillet mellem menneske og natur. De er beregnet på at aktivere kroppens egne ressourcer og kroppens selvregulering.

Hvad står Weleda-kosmetikproduktene for?

Plejeprodukterne fra Weleda beror på naturens kraft og er certificeret som naturkosmetik. Det betyder, at de indeholder naturlige indholdsstoffer fra planter, ekstrakter, frø og olier fra planter og krydderurter, for eksempel:

  • Arnika
  • Kamille
  • Havtorn
  • Teatree
  • Morgenfrue
  • Natlys
  • osv.

Mange Weleda-produkter har en sart og naturlig duft – de indeholder ingen konserveringsmidler eller syntetiske duft- og farvestoffer. Desuden stammer mange af indholdsstofferne fra kontrolleret økologisk landbrug. Babyer, børn, gravide, mænd eller seniorer – Weleda naturkosmetik kan være en ledsager hele livet igennem.

Hvad står mærket Weleda for?

Weleda er udviklet på baggrund af en antroposofisk livsanskuelse. Det ses både inden for lægemidlerne og Weleda-naturkosmetikken.

Seks grundprincipper præger Weleda, blandt andet helhedsorientering, socialt ansvar, tillid, åbenhed, begejstring og rentabilitet. Med denne firmafilosofi ønsker Weleda at give sit bidrag til en bedre verden og både beskytte og berige natur og mennesker. Skabelse af arbejdspladser, samarbejde med lokale landmænd, biodynamisk dyrkning af planten for at udvikle god landbrugsjord samt anskuelsen af mennesker og natur ud fra en helhedsorientering præger mærket og sikrer, at Weleda er et varemærke, som mennesker har tillid til.

Parfumdreams: Her kan du købe naturkosmetik fra Weleda

Hos parfumdreams kan du købe Weleda naturkosmetik og mange andre produkter fra Weleda. Weleda-produkter kan være en flot gave til mødre, fædre, bedsteforældre, børn eller venner – eller til dig selv, når du har brug for lidt forkælelse. Hvis du vælger Weleda naturkosmetik, vælger du at gøre noget for krop og sjæl.