Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

M.Micallef Gourmet Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Gourmet
Supralinje
Secrets Of Love
Den eksklusive og ekstraordinære duft Gourmet as Eau de Parfum Spray blev skabt af M.Micallef i parfumens højborg Grasse. Parfumen indeholder hendes yndlingsingredienser, som er inspireret af hendes rejser, især til arabiske lande. Duften indeholder en høj andel af naturlige essenser, som er udvalgt efter de strengeste kriterier. Det er en af grundene til, at parfumen er så langtidsholdbar. Gourmet Eau de Parfum Spray fra M.Micallef er kun aftappet i en mængde på 100 ml. Martine Micallef er selv ansvarlig for produktionen af de usædvanlige flasker, som alle er fyldt og dekoreret i hånden.

En lækker duftkomposition i Micallefs Les Exclusifs-kollektion

. Kvindekosmetik er en del af enhver kvindes hverdag. Dette understreges også af duften Gourmet som en eau de parfum-spray i retningen orientalsk - varm - sensuel. Især aksenterne af ørnetræ, som er blandt M.Micallefs yndlingsaromaer, raffineres af mange inspirerende ingredienser takket være parfumeurerne Geoffrey Nejman og Jean Claude Astiers kreativitet. Topnoterne i denne lækre og appetitlige duftkomposition er præget af noter af sukker, marcipan og honning. Hjertenodens let orientalske karakter forstærkes af essenser af peber, patchouli og cedertræ. Rav, sandeltræ og moskus udgør den vellykkede base.
Indholdsstoffer
alcohol denat, parfum/fragrance, water/aqua, linalool, benzyl benzoate, isoeugenol, limonene, benzyl cinnamate, citral, citronellol, geranio
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube