20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Læber Cooling Lip Booster

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Cooling Lip Booster,
Linje
Læber
Supralinje
Make-up
egenskab
dermatologisk testet
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, Glutenfri, silikonefri, Uden mikroplast, Vegan
Cool, nourish, boost: Cooling Lip Booster fra Lavera er altid et must. Den beskytter og plejer læberne og forhindrer, at de tørrer ud. Men dette hudplejeprodukt kan endnu mere. Den intense glans og tekstur får læberne til at se fyldigere ud efter påføring. Men det ville ikke være Cooling Lip Booster, hvis der ikke var en anden speciel effekt, nemlig den behageligt friske, kølige følelse.

Disse aktive ingredienser udgør den særlige effekt af Cooling Lip Booster

. Lavera er afhængig af naturlige ingredienser til hudpleje. En særlig aktiv ingrediens er naturlig hyaluronsyre. Den modvirker hudens ældning og tilfører værdifuld fugt, hvilket er særligt vigtigt for følsom hud. En anden naturlig ingrediens i dette innovative hudplejeprodukt er mentol. Den æteriske olie med den typiske syrlige smag har særlige egenskaber. Resultatet på læberne er let kølende. Mentolens let astringerende egenskaber forstærker den plumpende effekt, så læberne ser fyldigere ud. At hudplejen af høj kvalitet til sart læbehud er så behagelig at påføre, er ikke kun takket være det økologiske mangofrøsmør og den økologiske kokosolie. Lavera har udviklet en tekstur til Cooling Lip Booster, der ikke klistrer og ikke smitter af. Det er det, der gør boosteren så behagelig.
Indholdsstoffer
Ricinus Communis (Castor) Seed Oil*, Brassica Campestris/Aleurites Fordi Oil Copolymer, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Oryza Sativa (Rice) Bran Wax, Polyhydroxystearic Acid, Menthol, Cocos Nucifera (Coconut) Oil*, C10-18 Triglycerides, Mangifera Indica (Mango) Seed Butter, Tocopherol, Sodium Hyaluronate, Distarch Phosphate, Triolein, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Dipotassium Glycyrrhizate, Anthocyanins, Glyceryl Dioleate, Water (Aqua), Citric Acid, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Citronellol**, Benzyl Alcohol**, Geraniol**

* ingredients from certified organic agriculture
** from natural essential oils
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube