Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Ansigt Velvet Blush Powder

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Velvet Blush Powder,
Linje
Ansigt
Supralinje
Make-up
Lavera Velvet Blush Powder giver enhver makeup den perfekte finish. Organisk mandelolie nærer huden, mens mineralske farvepigmenter fremtryller en frisk teint i ansigtet. Pudderets cremede konsistens gør det nemt at påføre og blende. Velvet Blush Powder fås i tre forskellige nuancer, der passer til enhver hudtype.

Bæredygtig skønhed i årtier

Med over 40 års virksomhedshistorie er Lavera en af pionererne inden for naturlig kosmetik. Bæredygtighed, socialt engagement og dyrevelfærd er blot nogle få eksempler på de værdier, som virksomheden står for. Siden 2009 har en stor del af produktsortimentet været certificeret i henhold til NATRUE-standarden, som er en af de strengeste standarder for naturkosmetik. Lavera blev også anerkendt som et grønt brand i 2021/2022. Skadelige ingredienser som mikroplast, mineralolier eller silikoner er lige så sjældne i produkterne som rent syntetiske duftstoffer og konserveringsmidler. Med Velvet Blush Powder får du ikke kun et produkt af højeste kvalitet, men du kan også være sikker på, at du forkæler dit ansigt med værdifulde økologiske og nærende ingredienser. Det gør makeup sjovt!
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.

******Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube