Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Lavera Ansigtspleje Indholdsrig fugtighedscreme

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Indholdsrig fugtighedscreme,
Linje
Ansigtspleje
Supralinje
Basis Sensitiv
Vores ansigtshud udsættes dagligt for forskellige miljøpåvirkninger som kulde, varme eller sollys, hvilket kan udtørre og beskadige den. For at forhindre, at det sker, har den brug for den rigtige hudpleje. Som Laveras Rich Moisturising Cream med økologisk aloe vera og økologisk sheasmør. Denne ansigtspleje tilfører huden intensiv og langvarig fugt og beskytter den mod udtørring. Umiddelbart efter påføring føles huden behageligt glat. Den beskytter også mod de skadelige virkninger af frie radikaler og for tidlig ældning af huden forårsaget af dem. Ansigtsplejen er også ideel som make-up base.

Nærende fugtighedscreme med aloe vera og sheasmør

. Laveras Rich Moisturising Cream skylder sin intensivt nærende effekt til sin naturlige formel med økologisk aloe vera og økologisk sheasmør. Aloe vera har været kendt i tusinder af år for sin fugtgivende effekt og indeholder mange ingredienser, der giver huden varig pleje. Sheasmør indeholder også mange værdifulde aktive ingredienser som E-vitamin, der giver tør hud alt, hvad den behøver for at blive blød og smidig igen.

Anvendelse

Påfør en blåbærstor mængde hudpleje på afrenset hud om morgenen, og massér den forsigtigt ind.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube