Bryllupssæson: Spar 25 %* nu

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Masker Økologisk agurk & gletsjervand Øko-Agurk og Gletschervand

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Øko-Agurk og Gletschervand, Økologisk agurk & gletsjervand
Linje
Masker
Supralinje
Ansigtspleje Faces
Lavera blev grundlagt i 1987 af Thomas Haase og er fuldt engageret i naturlig, retfærdig og skånsom skønhedspleje for både mennesker og natur. Den anerkendte virksomhed skaber ikke kun certificeret naturkosmetik, men overgår ofte certificeringskriterierne. De værdifulde produkter er udviklet og fremstillet i Tyskland af naturlige plejeingredienser. Der anvendes bl.a. økologiske olier og smagsstoffer af høj kvalitet, mens silikoner, syntetiske konserveringsmidler og mineralolier bevidst undgås. Det betyder, at alle Lavera-produkter, fra ansigtspleje og make-up til babyprodukter, også er ideelle til meget følsom hud, der har brug for pleje. Hudplejeserien omfatter en række meget effektive masker. En af de mest populære er helt klart Hydro Cloth Mask, da den er velegnet til alle hudtyper.

Med økologisk agurk, gletsjervand og aloe vera opfrisker den ikke bare, men giver også huden ekstra fugt

. Hyaluronsyre genopfylder hudcellernes fugtdepoter, så fine linjer forsvinder, huden virker fastere, og din teint stråler. Masker betragtes som det ypperste inden for ansigtspleje, men er nogle gange lidt besværlige og tidskrævende at påføre. Den veganske hydro sheet mask fra Lavera gør det derimod meget nemt for dig at forkæle dig selv: Når den tages ud af pakken, kan den påføres direkte på det rensede ansigt og få lov til at virke.
Indholdsstoffer
Water (Aqua), Glycerin, Alcohol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract*, Persea Gratissima (Avocado) Fruit Extract*, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract*, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Glycerophosphocholine, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Xylitol, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Fragrance (Parfum)**, Limonene**, Benzyl Salicylate**, Linalool**, Citral**, Citronellol**

* ingredients from certified organic agriculture
** natural essential oils
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 28.05.2024

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube