Abonner på vores nyhedsbrev for at få eksklusive rabatter, tips fra eksperter og meget mere!

Menu

Parfumdreams
5 (59)

Lancôme Hudrensning og masker Bi-Facil Clean & Care

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
egenskab
beroligende, nærende, plejende, rensende
Konsistens
Fluid
Produkttype
Flaske
Anvendelsesområde
Ansigt
Med Lancôme Bi-Facil Clean & Care fra Cleansing & Masks-kollektionen kan du fjerne normal og vandfast øjenmakeup i ét trin. Den hudplejende rens med den unikke 2-lags formel fjerner nemt selv vandfast makeup og er vidunderligt skånsom. Du skal blot dreje flasken for at aktivere den tofasede formel. Din hud føles ikke kun ren, men også frisk og afkølet efter brug. Denne effekt skyldes en sammensætning af beroligende rosenvand, nærende jojobaolie og forkælende mandelolie. Ingredienserne i den oftalmologisk testede rense- og maskepleje er 95 % naturlige. Produktet kan også bruges på følsom hud.

Så nemt er det at bruge Lancôme Bi-Facil Clean & Care

. For at aktivere de to faser skal hudplejerensen rystes før hver brug. Fugt derefter en vatrondel med Bi-Facil Clean & Care, og tør den over øjnene. Ved genstridig makeup kan du lade vatrondellen ligge på de lukkede øjenlåg i kort tid. For at rette op på fejl, når du lægger makeup, kan du duppe renseproduktet på en vatpind.
0,0
0
Kundevurdering
Det kunne også have din interesse

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube