Spar 20%* i lynudsalget på dine skønhedsfavoritter
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Calvin Klein Eternity for men Aromatic Essence Parfum Intense Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
enebær
Mellemnote
kokos
Bundnote
kardemomme
duftretning
fougère
AttNote_ss
enebær, kardemomme, kokos
Eternity for men er en tidløs klassiker til mænd fra Calvin Klein. Nu gør mærket det endnu bedre med Eternity for men Aromatic Essence. Parfumen Intense Spray bedårer med en mystisk blanding af kraftfulde, intense nuancer, overvejende fra frugt- og krydderiverdenen.

En parfume til ren forførelse

. Fortryl dem omkring dig med Eternity for men Aromatic Essence! Topnoten af søde enebær vil gøre netop det: så anderledes, så speciel og alligevel på en eller anden måde så typisk Calvin Klein! Den slående herreduft vil tiltrække opmærksomhed og blive i din hukommelse. Det gælder også den eksotiske hjertenote af kokosnød, som transporterer dine tanker til fremmede verdener i fjerne lande og blidt trækker dig væk fra hverdagens stress. Tag en dyb indånding og nyd øjeblikket! I den krydrede base, som domineres af kardemomme, er alt tilbage ved det gamle. Parfumen slutter med en maskulin, kraftfuld note. Calvin Klein kalder også sin Parfum Intense Spray for en hyldest til evigheden. For duften passer altid ind - også visuelt i din samling, da den smarte glasflakon i lysende turkis straks bliver et blikfang på parfumehylden.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM/FRAGRANCE, AQUA/WATER/EAU, ETHYLHEXYL SALICYLATE, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, LINALOOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CITRONELLOL, GERANIOL, CITRAL, FARNESOL, ALCOHOL, CITRIC ACID, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL BENZOATE, EXT. VIOLET 2 (CI 60730).
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 25.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube