Kun til kl. 23:59: 22%* rabat på mange produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (58)

Burberry Her Elixir Eau de Parfume Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
brombær, Jordbær
Mellemnote
jasmin
Bundnote
vanilje
betegnelse
Eau de Parfume Spray,
Linje
Her Elixir
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
frugtagtig , gourmand
Burberry Her Elixir Eau de Parfume Spray blev udgivet i 2022 og beriger den populære Her-duftserie med en frugtagtig gourmand. Den uigennemsigtige, dyb pink flakon udtrykker på en smart måde duftens karakter: intens, sensuel og cremet. De bløde, varme akkorder gør den til den perfekte, hyggelige duft til den kølige årstid. Men dens frække frugtagtighed giver Her Elixir et særligt twist. Det gør også duften til en ukompliceret ledsager på varme forårsdage.

Her Elixir - den intensiverende flanker

Duftens DNA er tæt beslægtet med den klassiske Burberry Her, men Her Elixir har lidt mere af det hele: mere cremethed, en udpræget puddernote og kraftigere bærakkorder. Disse frugtagtige noter dominerer eau de parfume-sprayen ved første sprøjt. Jordbær og brombær som de eneste topnoter skaber en frisk sødme i åbningen. Hjertet består af klar, minimalistisk og elegant ren jasmin. Resultatet er en ubekymret, feminin duft fuld af sensualitet og livsglæde. Burberry Eau de Parfume Spray afsluttes med frodige akkorder af varm vanilje og hyggeligt sandeltræ og rav - en komposition skabt til kvinder, der kan lide at skubbe grænser. Men pas på: Du kan meget vel opleve, at du næsten ikke kan undgå komplimenter.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 29.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube