Bestseller
Hårtørrer Pleje Hårstyling

BaByliss Pro

177
4,5/5 baseret på alle bedømmelser

Skab perfekte styles med BaByliss Pro

BaByliss Pro er den professionelle serie af stylingprodukter fra BaByliss. Den er særligt udviklet til hårartister, stylister og frisører, og den er velegnet til hyppig og intensiv brug. Førsteklasses forarbejdning og eksklusive materialer vil få dig til at elske produkterne, der skånsomt styler dit hår.

Hvad står mærket BaByliss Pro for?

BaByliss Pro er effektive og førsteklasses produkter, der giver bemærkelsesværdige resultater. Bølger, der sidder flot og holder længe, eller perfekt glattet hår – uanset hvilken stil du ønsker dig, kan du få den med BaByliss Pro. Produkterne blev først og fremmest udviklet til professionel brug hos frisører. Her har de været anvendt i flere årtier og imponerer med deres kvalitet og lange holdbarhed.

BaByliss afholder endda seminarer på tekniske skoler for at undervise i apparaternes rigtige brug, og sådan hjælper de eleverne inden for hår og makeup på vej ud i arbejdslivet. De har et mangeårigt samarbejde med talrige saloner, og det sikrer stor tillid i branchen.

Apparaterne er udviklet sådan, at de ergonomisk er tilpasset jobbets krav, så hårstylister og frisører kan bruge dem uden forbehold. BaByliss Pro kender de krav, der stilles til frisører og hårstylister, og udvikler netop de produkter, der opfylder disse krav, så arbejdet kan udføres til alles tilfredshed.

Hvad er de mest populære produkter fra BaByliss Pro?

BaByliss Pro har en række produkter på markedet, der ikke bør mangle ved den professionelle styling:

Med disse produkter kan du sætte dit hår, lige som du har lyst. Det er ikke vigtigt, om håret er tykt, tyndt, langt, kort, krøllet eller bølget. BaByliss Pro-produkter har noget til alle hårtyper, så professionelle frisører altid finder det passende produkt.

Produkterne har et flot design, ser eksklusive ud og ligger godt i hånden. De er udviklet af professionelle til professionelle, og derfor dækker de alle behov hos frisører og stylister, så de kan udleve deres kreativitet. Teknisk perfektion og et flot look er hos BaByliss Pro to sider af samme sag. Dertil kommer den faglige viden, der er en forudsætning for at udvikle produkterne.

Køb BaByliss Pro

Når du køber produkterne fra BaByliss Pro får du førsteklasses redskaber med lang levetid, så du kan opfylde kundernes ønsker og behov ned til mindste detalje. Men også privatkunder kan købe produkterne fra BaByliss Pro. Se den professionelle serie fra BaByliss Pro hos parfumdreams!