Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams

Skincare highlight: Asian beauty

I den asiatiske kosmetik er skønhed og æstetik på niveau med sundhed og velbefindende. Takket være unikke formler, som er baseret på flere hundrede års viden, samt moderne videnskab er asiatiske plejeprodukter i mellemtiden gået verden rundt på grund af den høje kvalitet og virkning.
Kombinationen af naturlige indholdsstoffer, som fx ris, ginseng, grøn te eller tang, samt avancerede teknologier gør det muligt at opnå en sund og strålende hud.

Lad dig inspirere af den asiatiske kultur, og udvid din plejerutine.

Mærker inden for Asian beauty, som vi elsker

Opdag Koreas skønhedshemmeligheder med K-Beauty – strålende hud, som vækker begejstring.

Asiatiske skønhedsprodukter bliver specielt afstemt efter hver hudtypes behov. Derfor findes der et stort udvalg af produkter, som fx serummer, masker, cremer og olier, som er målrettet specifikke hudproblemer, herunder rynker, pigmentpletter, akne eller rødme, og som kan kombineres med hinanden.

Lige nu er især K-Beauty populært, og det står for koreanske skønhedsprodukter og -rutiner. Den koreanske skønhedsrutine omfatter ofte flere trin for at sikre, at huden plejes optimalt.
Vi viser dig trin for trin, hvordan du anvender K-Beauty-rutinen, og hvad du skal bruge til den.

9 trin til koreansk hudplejerutine
Trin 5: Essens

De vigtigste trin i K-Beauty er essenser! De har en dobbeltfunktion – de virker fugtighedsgivende og fremmer huden evne til at optage næringsstoffer, hvilket givet et ungdommeligt udseende.
Vores tillægstip til din K-Beauty-rutine

Lad din teint stråle, og forsyn din hud med en ekstra portion friskhed. Dertil skal du inden øjenpleje bruge en fugtighedsgivende sheet-maske to til tre gange om ugen.

Flere produkter, som du muligvis finder interessante

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube