parfumdreams præsenterer asian beauty

I den asiatiske kosmetik er skønhed og æstetik på samme niveau som sundhed og velvære. Hemmeligheden ved den asiatiske kosmetik er de innovative og effektive ingredienser og konsistensen. Derudover vækker et minimalistisk emballagedesign opsigt! Også vi er store fans - gennemse vores asiatiske yndlingsprodukter!

 

Asian Beauty hacks

På det asiatiske kosmetikmarked er formålet en fejlfri porcelænshud. Dette skønhedsideal har forankret sig i hovedet på menneskerne og skal følges ved hjælp af de asiatiske innovationer inden for kosmetik.

Asian Beauty Must-Haves

Følgende produkter har også vist sig at være nyttige uden for Asien:

bbcreams

BB Creams

BB creams: Den perfekte kombination af makeup og pleje. Egnet til lyse hudtyper

Jetzt entdecken
cccreams

CC Creams

CC creams: Udligner teinten og forbedrer hudens udseende. Det perfekte grundlag for din makeup!

Mehr erfahren!
sheetmasks

Sheet Masks

Sheet masks: Disse sheet masks, som også kaldes stofmasker, er meget populære på grund af deres høje koncentration af aktive ingredienser.

Jetzt entdecken
 

Hemmeligheden ved asian beauty er, at alle plejerutiner er tilpasset hinanden. Der findes et defineret produkt til hvert plejetrin. Disse plejerutiner giver mulighed for at anvende ingredienser af høj kvalitet bedst muligt til lave priser!

 

Asian Beauty plejerutine

Blue Nails

1. Renseolie

1. Renseolie - Med renseolie fjerner du makeup fuldstændigt og forbereder din hud perfekt.

Jetzt entdecken
Modern French

2. Rensegel

2. Rensegel: Renseprodukter er meget vigtige i den asiatiske naturkosmetik - de udglatter hudens tekstur vedvarende og formindsker porerne.

Mehr erfahren!
Pastell Love

3. Peeling

3. Peeling: Peelings er afgørende for et perfekt glow - de bør dog ikke anvendes i den daglige plejerutine, men 2 gange om ugen.

Jetzt entdecken
Bottega Veneta Illusione

4.Skintonic

4.Skintonic: Skintonic er afgørende for den egentlige pleje af din hud. Ingredienser som hyaluron eller collagen i skintonics plejer din hud optimalt. Derudover forbereder skintonic huden optimalt til behandling med andre hudplejeprodukter.

Til produktet
Aqua di Parma Bergamotto di Calabria

5. Essens

5. Essens: Essenser har en dobbelt funktion - de er både skintonics og serum. Essenser indeholder ingredienser af høj kvalitet og en kombination af skintonic og serum, der både reparerer huden, tilfører fugt og fornyer cellerne.

Læs mere
BOSS The Scent For Her

6. Booster

6. Booster: Med en booster kan du tilpasse din plejerutine til dine individuelle behov. Sera, boostere og ampuller kan f.eks. lysne mørke pletter i ansigtet, formindske porer og minimere rynker.

Læs mere
AsianAugenpflege

7. Øjenpleje

7. Øjenpleje: Øjnene spiller en meget stor rolle for vores udseende og kræver intensiv og individuel pleje. Huden omkring øjnene er tyndere og mere sart end de øvrige hudområder. Med den højeffektive asiatiske øjenpleje holder du huden omkring øjnene smidig.

Jetzt entdecken
AsianFeuchtigkeitspflege

8. Fugtighedspleje

8. Fugtighedspleje: Den rigtige fugtighedscreme beskytter din hud og forsyner den med de nødvendige ingredienser. Den revitaliserer og hydrerer huden. Valget af den perfekte fugtighedspleje er meget speciel og individuel.

Mehr erfahren!
Sonnenschutz

9.Solbeskyttelse

9. Solbeskyttelse: Solbeskyttelse anvendes som afslutning på den asiatiske plejerutine. I den asiatiske kosmetik er brug af solbeskyttelse et insidertip til enhver rutine - også selvom solen ikke skinner. Beskyt din hud mod solens farlige stråler med en creme eller en fluid og forebyg hudældning.

Jetzt entdecken
Ekslusive mærker
Om mærkeoversigten
 
AJAX Loader