Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Acqua di Parma Home Collection Acqua di Parma Home Collection Duftlys 200 g + Room Diffuser 180 ml

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Acqua di Parma Home Collection Duftlys 200 g + Room Diffuser 180 ml,
Linje
Home Collection
Supralinje
Home Fragrance

Acqua di Parma Scented Candle 200 g + Room Diffuser 180 ml Yuzu fra Home Collection udstråler en uimodståelig duft af yuzu. Den bittersøde frugt kombineres i duftlyset og i pakken med noter af citronagtig bergamotte og krydret Szechuan peber. Blomsteragtige noter af lotus, mimose, violblade og jasmin danner hjertet i duften! Ledsaget af bundnoter af moskus, lakrids og sandeltræ. En spændende rumduft. Sprudlende og levende!

Yuzu duft som luksuriøst stearinlys og rumduft i en pakke[/h2

Løft stemningen i dit hjem med dette sæt bestående af duftlys 200 g + rumdiffusor 180 ml fra den eksklusive Home Collection! Den livlige og sprudlende sammensætning af essenser af høj kvalitet skaber en prikkende stemning. Med pakke til rumdiffusoren! Stagerne spreder en subtil duft i hele huset i timevis. Du kan tænde stearinlyset efter behov. Dets aroma er mere intens. Det er fremstillet af hvid vegetabilsk voks og præsenteres i et stilfuldt skinnende sort glas med guldbogstaver på en sort signaturetiket. Lyset og rumdiffusoren leveres i en foldbar emballage lavet af sort FSC-papir med et præget Acqua di Parma-logo.

Indholdsstoffer
/
/
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube