Wella - Hårfarver - Magma Clear Powder Wella - Hårfarver - Magma Clear Powder

Hårfarver
Magma Clear Powder fra Wella

1
 
120 g
-55%

BP: 162 kr* / 100 g 120 g

Kan leveres straks

195 kr*
439,00 kr*
Udsolgt
 
Varenr. 108053

Beskrivelse fra Hårfarver Magma Clear Powder fra Wella

Med den nye Magma Clear Powder fra Wella kan du ved langsom lysning få hårfarver i nuancer, du ikke har set før. Det nye produkt virker sammen med et passende oxidationsmiddel og fås til blond samt brune og røde toner. Lysning af håret sker skånsomt og blidt i flere trin. Afhængig af den oprindelige hårfarve og den anvendte nuance opnår du helt forskellige spændende nuancer, der giver dig et helt nyt udseende. Jo mindre oxidationsmiddel du bruger, jo mere holdbart er farveresultatet. Skab dit look igen og igen med dette professionelle produkt i salonkvalitet.

Nemt at anvende til at skabe fantastiske styles

Magma Clear Powder fra Wella er meget nem at bruge. Det lysnede resultat afhænger af, hvordan du doserer det tilhørende oxidationsmiddel, og hvilken nuance du vælger. Derfor er en lang række hårfarver mulige for dig. Produktet er bedst egnet til reflekser med folie og frihåndsteknik, hvor du kan skabe fantastiske farveeffekter i dit hår. Det er bedst at kombinere det med Wellas Freelights oxidanter, som er optimalt afstemt og giver de bedste resultater.

Har du spørgsmål til produktet?

Kunder købte også

Indholdsstoffer fra Hårfarver Magma Clear Powder fra Wella

Kaolin, Potassium Persulfate, Sodium Silicate, Paraffinum Liquidum, Ammonium Persulfate, Hydroxyethylcellulose, Sodium Stearate, Disodium EDTA, Carbomer, Xanthan Gum, Silica, Aqua

Kundevurdering
5 (1 Kundevurdering)

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon