Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (64)

Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum Spray Elixir Intense

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt<span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
Topnote
tonkabønne
Mellemnote
patchouli
Bundnote
vanilje
AttNote_ss
patchouli, tonkabønne, vanilje
Parfumen til sejrstyper - Paco Rabanne Invictus Victory Elixir Eau de Parfum Spray Intense er en sød og krydret duft med syntetiske, røgede og gourmand-indflydelser. Paco Rabanne formår altid at indhylle mænd i dufte, der både er maskuline, forførende og mystiske. Invictus Victory Elixir Eau de Parfum Spray Intense kan bruges hele året rundt, men sætter bæreren særligt godt i scene på de køligere årstider. En særlig begivenhed om aftenen? En middag i stearinlysets skær eller en afslappet sammenkomst med vennerne? Denne parfume sætter manden i rampelyset ved enhver lejlighed.

En eksklusiv duft, der fremhæver mandens karakteristiske personlighed

. De sensuelle aromaer af rav, røgelse, tonkabønne, vanilje og patchouli skaber tilsammen en ekstravagant komposition, der er lige så ekstraordinær, som den er unik. Den elegante duft har en høj genkendelsesværdi og imponerer med sin sillage over gennemsnittet. Flasken i form af et vindertrofæ med en attraktiv farvegradient fra sort til blå efterlader ingen spørgsmål ubesvarede - Invictus Victory Elixir Eau de Parfum Spray Intense fra Paco Rabanne er en duft, der giver enhver mand en maskulin, stærk og uimodståelig aura. Denne parfume er et ægte højdepunkt - både visuelt og duftmæssigt.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube