Hudpleje med ampuller - sådan bruger du dem rigtigt

Vil du gerne gøre noget godt for din hud, pleje den og forsyne den intensivt med virksomme stoffer? Ampuller er en ekstra pleje og kan derfor anvendes en gang imellem eller over et længere tidsrum som kur. I reglen kan ampullerne anvendes om morgenen og om aftenen. Ved ampuller, der virker straks, er det bedste tidspunkt til påføring på huden om morgenen. For andre ampuller, som skal understøtte huden i regenereringsprocessen om natten, er det bedste tidspunkt til påføring lige inden du går i seng. Så har huden tid nok til at optage alle virksomme stoffer og opnå det ønskede resultat. Der findes ampuller til meget forskellige behov til alle hudtyper. Gå på opdagelse i vores sortiment, og find det rette produkt til dig.

Til makeup-produkter Til plejeprodukterne Til ampullerne Beauty-nyheder til mor Dufte til kvinder Gaveguide

Retinol Power Serum Ampoules

Vil du gerne give din hud et friskt kick? Retinol Power Serum Ampoules giver straks en synligt mere glat og fast hud. Takket være kombinationen af tri-peptid-1 og stabilt retinol fremskyndes hudregenerationen og hudens egen produktion af kollagen, samtidig mindskes fine rynker og linjer. Pakningen indeholder 7 ampuller og er således egnet til en 7-dages kur.

 

Vejledning til korrekt åbning og brug af en ampul

Til behandling med ampullen bør du først ryste den pågældende ampul, så alle indholdsstoffer blandes tilstrækkeligt. Åbn så glasampullen ved at knække den forsigtigt over, og påfør indholdet med en bankende bevægelse med fingrene på den rensede hud i ansigtet og på halsen og dekolletéen. Bruge hele ampullens indhold for at opnå maksimal effekt. Derefter kan du påføre den ansigtspleje, du plejer at bruge eller, hvis du har brugt ampullen om morgenen, kan du også komme makeup på. Ved vandige ampuller kan indholdet også påføres direkte omkring øjet, i den forbindelse skal kontakt med øjenvipperne undgås. Ved olieholdige ampuller skal området omkring øjnene undgås.

 

Vores anbefalinger til mors dag