Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
0 (0)

M.Micallef Red Colorado Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
bergamot, birk, cypres, fyr
Mellemnote
ceder, fyr, rose, træ
Bundnote
læder, vanilje
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Red Colorado
Supralinje
Jewel
duftretning
læderagtig, træagtig
Maskulin, luksuriøs og attraktiv - M.Micallef RedColorado Eau de Parfum Spray er en røget, krydret herreduft med træagtige, læderagtige og grønne impulser. Duften henvender sig til mænd, der kan lide at vise deres selvsikre side, men som også ønsker at vække nysgerrighed. RedColorado Eau de Parfum Spray fra M.Micallef symboliserer luxuriøsitet, livsglæde, eventyrlyst og romantik. Uanset om det er på arbejdet, i fritiden eller på den første date, sætter denne parfume sin bærer i det fortjente rampelys.

En elegant duft, der understreger en mands individualitet

. Hjertenoter af funklende bergamot, fyrretræ og cypres åbner denne ekstraordinære duftoplevelse. I hjertenoten indgår elementer af guajaktræ, patchouli, rose, forkullet træ, sandeltræ og cedertræ i kompositionen. Basen afrundes med nuancer af læder og sød vanilje. Det er det delikate samspil mellem de enkelte duftnoter, der giver denne duft sin udtryksfulde og umiskendelige karakter. Den solide glasflaske med sin sorte og røde farvegradient og integrerede ornamenter er et højdepunkt på ethvert badeværelse. På grund af sin varme og intensitet er M.Micallef RedColorado Eau de Parfum Spray bedst i årstiderne fra efterår til forår.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat, Parfum, Aqua, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Mathoxydibenzoylmethane, Limonen, Linalool, Coumarin, Eugenol, Cinnamyl Alcohol, Citronellol, Citral, Geraniol, Benzyl Cinnamate, Benzylbenzoate.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube