Spar 20%* i lynudsalget på dine skønhedsfavoritter
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Lavera Serum Lifting Serum

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
hud
følsom hud, moden hud, normal hud
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, parabenfri, Uden konserveringsmidler, Vegan
Lavera har i mange år udviklet yderst effektive serummer fremstillet af naturlige planteekstrakter. Et opstrammende serum til hudpleje af krævende hud er den ideelle partner til din anti-ageing-rutine.

Et opstrammende serum med de bedste aktive ingredienser fra naturen

. Lavera Firming Serum er beriget med triple-action hyaluronsyre og den aktive ingrediens bakuchiol, der betragtes som et absolut hemmeligt våben inden for anti-age hudpleje. Kombinationen af værdifulde ingredienser stimulerer hudens egen kollagenproduktion, giver intensiv fugt og beskytter mod de negative virkninger af skadelige miljøpåvirkninger. Den delikate tekstur er let som en fjer og smelter bogstaveligt talt ind i huden. Resultatet er rig, dybt nærende hudpleje, der ikke fedter og ikke klistrer. Rynker reduceres, fine linjer forsvinder, og huden er mærkbart fastere og mere elastisk. Som alle serumer fra Lavera er det opstrammende serum det perfekte grundlag for yderligere trin i din daglige hudplejerutine. Du kan selvfølgelig også finde andre produkter til holistisk hudpleje i vores online shop.
Anvendelse
Påfør en ærtestor mængde - svarende til ca. 1 til 2 pump - på renset hud morgen og aften, og massér forsigtigt ind, undgå øjenområdet. Også velegnet til følsomme hudtyper. For optimale plejeresultater bør du også bruge de andre produkter fra vores opstrammende plejeserie: Firming Day Care, Firming Night Care, Firming Eye Care og Firming Hyaluronic Mask.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 25.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube