20%* rabat til Festival Season

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Lavera Øjenpleje Firming Eye Cream

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Firming Eye Cream,
Linje
Øjenpleje
Supralinje
Ansigtspleje Faces
hud
følsom hud, moden hud, normal hud
Produktpris
Certificeret naturkosmetik, parabenfri, Uden konserveringsmidler, Vegan
Den opstrammende øjenpleje fra Lavera er et kraftfuldt hudplejeprodukt, der modvirker hudens ældningsproces. Dens eksklusive formel er baseret på tredobbelt hyaluronsyre og den kraftfulde aktive ingrediens bakuchiol. Det stimulerer hudens egen kollagensyntese og udglatter huden. Den reducerer synligt fine linjer og rynker. Øjenplejen reducerer dybden af rynker og minimerer hævelser. Den fugter huden intensivt og forhindrer, at den tørrer ud. Huden er behageligt afkølet og opfrisket. Den er rosenrød, glat og blød efter påføring.

Kraftfuld hudpleje til et strålende smukt, ungdommeligt fast øjenområde

. Lavera Firming Eye Care plejer forsigtigt den sarte hud omkring øjnene, fugter og opstrammer den. Den bremser aldringsprocessen ved at stimulere kollagensyntesen og bekæmpe fine linjer, rynker og hævelser. Med sin specialudviklede applikator giver den en kølende effekt, når den påføres. Den lette tekstur kærtegner og opfrisker huden. Øjenplejen er biologisk nedbrydelig og fri for mineralolie, syntetiske farver, dufte og konserveringsmidler. Massér plejen ind i huden omkring øjnene morgen og aften. Oplev et strålende vågent look og et ungdommeligt glat øjenområde!
Anvendelse
Påfør omkring øjnene morgen og aften - en mængde på størrelse med en pinjekerne er nok pr. øje - og massér forsigtigt ind med den kølende applikator. Også velegnet til følsomme hudtyper. For optimale plejeresultater skal du også bruge de andre produkter fra vores opstrammende plejeserie: Firming Day Care, Firming Night Care, Firming Serum og Firming Hyaluronic Mask.
0,0
0
Kundevurdering
Det kunne også have din interesse

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 23.07.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube