Få nyhedsbrevet, og spar 21%**

Menu

Parfumdreams
4,8 (21)

Kilian Paris Angels' Share Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
PayPalKlarna fakturaMasterCardVisa
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
cognac
Mellemnote
hasselnød
Bundnote
træ
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Angels' Share
Supralinje
The Liquors
duftretning
træagtig
Angels' Share er en sofistikeret og aromatisk duft fra Kilian Paris, som har været tilgængelig siden 2020. Eau de parfum-sprayen er inspireret af fine Hennessy-cocktails og likører. Den har en gourmandagtig, sød duftkarakter med en holdbarhed over gennemsnittet. Eau de Parfum Spray hører til duftgruppen The Liquors og er en elegant duft til både mænd og kvinder. Kilian Hennessy havde sine egne duftminder fra barndommen i tankerne, da han lancerede denne serie af dufte. Næsen bag denne eau de parfum-spray er Benoist Lapouza. Angels' Share er autentisk, ædel og enestående. Kun de bedste ingredienser er brugt i denne unisex-duft. Eau de parfum-sprayen vil glæde mænd og kvinder, for hvem kun det bedste er godt nok, som sætter pris på kvalitet og leder efter det ekstraordinære.

Angels' Share fra Kilian Paris er indbegrebet af virksomhedens entusiasme for nydelse og stil.

Duften står for lidenskab og luksus. Topnoten åbner med aromaer fra egetræsfade til Hennessy-cognac. Denne berusende duft raffineres af aromatiske akkorder af kanel, egetræsabsolut og tonkabønneabsolut. Basisnoterne af vanilje, sandeltræ og praliné giver en fløjlsblød, harmonisk finish. Denne guldfarvede duft præsenteres i en glasflakon, der er modelleret efter et elegant slebet cognacglas.
Indholdsstoffer
Ingredients:Alcohol Denat., Fragrance (Parfum), Water\Aqua\Eau, Coumarin, Limonene, Cinnamyl Alcohol, Cinnamal, Linalool, Eugenol, Benzyl Benzoate, Bht .
4,8
4,8
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube