-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
0 (0)

Jean Paul Gaultier La Belle Paradise Garden Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Mellemnote
iris
Bundnote
vanilje
duftretning
floral
Produkttype
Pumpeflaske
Anvendelsesområde
Krop
AttNote_ss_ss
iris, vanilje
Jean Paul Gaultier præsenterer Eau de Parfum Spray La Belle Paradise Garden i 2022. Parfumen er til kvinder og har et sødt blomsteragtigt nærvær. Parfumeur Quentin Bisch har skabt La Belle Paradise Garden uden en duftpyramide, men med stor passion. Han kombinerer blå lotus, heliotrop, iris, ylang-ylang og bergamot med ingefær, mandel, vanilje og træagtige noter. Eau de Parfum Spray fra Jean Paul Gaultier har en tydeligt mærkbar sillage og en holdbarhed over gennemsnittet, som kommer særligt godt til sin ret om sommeren og foråret. Inspireret af en have nær stranden er det ikke overraskende, at parfumen kommer i en ikonisk dameflaske.

Invitationen til paradiset

. Jean Paul Gaultier kan godt lide at tænke på sig selv som mode- og duftverdenens "enfant terrible". Han kan bedre lide at overraske end at indfri forventninger. Og derfor er eau de parfum-sprayen La Belle Paradise Garden ikke en duft fra en have. I hvert fald ikke kun, for der er også tydelige strandnoter. Så du kan vælge mellem strandskønhed og haveprinsesse - men kun hvis du vil. Bare vær begge dele. Eau de Parfum Spray La Belle Paradise Garden af Jean Paul Gaultier inviterer dig til at drømme dig ind i paradiset - og det kan være på stranden eller i en fortryllet have, som parfumen beviser.
Anvendelse
Påføres på sund hud. Undgå kontakt med øjnene.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM (FRAGRANCE), AQUA (WATER), HYDROXYCITRONELLAL, LINALOOL, LIMONENE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, COUMARIN, HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, BENZIL ALCOHOL, FARNESOL, BENZYL SALICYLATE, GERANIOL, CITRAL, CI 60730 (EXT. VIOLET 2).
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube