parfumdreams fejrer alle fædre!

Tak, far! Tak, fordi du er dig. Med vores store udvalg af dufte, plejeprodukter og tilbehør til ham tryller du et smil frem hos enhver far. Uanset om han er superhelt, sportsekspert eller daddy cool - vi garanterer fantastiske overraskelser!

Gaveidéer til fars dag

Vores udvalg af dufte til ham

Vores duft-gaveidéer sørger for overraskelsesmomenter.

Plejeprodukter til far

Gennemse et udvalg af plejeprodukter til ham.

Gavesæt til ham

Klik gennem vores udvalg af gavesæt til ham.

Vores yndlingsprodukter til fars dag

Sørg for overraskelsesmomenter!

Ambassador For Men

L'Homme Prada

Acqua di Giò Homme

Udtryk din taknemmelighed!

Glæde, du kan tage med dig! Fars dag er den perfekte anledning til at forære en helt særlig far et gavekort fra parfumdreams. Det er super nemt: Vælg et gavekort i shoppen, bestil, download, udskriv, og forær det med den samme. Det bedste ved et gavekort er, at du altid rammer modtagerens personlige præferencer og samtidig kan vise din taknemmelighed.

Vores anbefalinger til fars dag

Fars dags gaver med kærlighed

En gave til fars dag hylder de kærlige, hjælpsomme og pålidelige fædre, som ledsager os igennem livet. At finde passende fars dags gaver er dog ikke altid helt let. Den gyldne regel er: Det skal komme fra hjertet.

Velduftende fars dag gave ideer

Mangler du gode ideer til fars dags gaver? Bliv inspireret hos parfumdreams i kategorierne til mænd. Her finder du alt til fars dag 2022, med fædre vil elske:

  • Parfume: Skal den være sporty og frisk eller træ- og urteagtig? Hvis du ved, hvilken duftretning der passer rigtig godt til din far, så er parfum en af de mest fantastiske fars dags gaver. For hvilken far vil ikke gerne lugte godt på fars dag?
  • Parfumesæt: Et sæt af parfume og plejeprodukter som showergel eller bodylotion i den passende duftretning vækker helt sikkert begejstring hos din far – især hvis du kender hans yndlingsduft.
  • Skægpleje: Et flot skæg har brug for omhyggelig pleje og styling. Fra vaskegel og voks til skæg til skægolie – vi har alt det, som får din fars skæg til fremstå velplejet og flot. Hvis din far barberer skægget af, kan du selvfølgelig glæde ham med en velduftende aftershave som pleje efter barberingen.

Uanset hvad du beslutter dig for: Din far bliver med garanti glad for en gave til fars dag, som du har udvalgt til ham med kærlighed og omtanke.

Fars dags gaver i sidste øjeblik

Er du sent ude i år og på udkig efter en gave til fars dag? Så er et gavekort fra parfumdreams den perfekte løsning: Vi sender dig gavekortet i dit valgte design pr. e-mail direkte efter købet. Din far kan selv indløse gavekortet i vores onlineshop, når han har fundet den gave, som han altid har ønsket sig.

Køb fars dags gaver hos parfumdreams

Hos parfumdreams finder du et stort udvalg af gaver, som gør din far glad: Produktpaletten strækker sig fra hverdagspleje og ekstravagante dufte til gavesæt med elegant indpakning. Få glæde af jævnlige rabatter samt de altid lave priser – og måske finder du også en lille ting til dig selv.