DIOR - Sauvage - Eau de Toilette SprayDIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray DIOR - Sauvage - Eau de Toilette Spray

Sauvage
Eau de Toilette Spray fra DIOR

209
60 ml

BP: 9.950 kr* / 1 l 60 ml

Kan leveres straks

597 kr*
 
Påfyllningsbar / 100 ml

BP: 8.050 kr* / 1 l Påfyllningsbar / 100 ml

Kan leveres straks

805 kr*
 
200 ml

BP: 6.105 kr* / 1 l 200 ml

Kan leveres straks

1.221 kr*
 
Genopfyldning / 300 ml

BP: 6.787 kr* / 1 l Genopfyldning / 300 ml

Kan leveres straks

2.036 kr*
 
Udsolgt
amazon visa dankort mastercard amex paypal
 
Varenr. 876970
Garanteret Original
Køb På konto
Levering inden for 2-3 dage

Måske vil du også kunne lide disse

Kundevurdering
4,6 (209 Kundevurdering)
Søren M.
14.10.2022
Køb ikk her nu ventet over en uge på pakken

*Indeholder bedømmelser af internationale parfumdreams shops. Vurderinger kontrolleres ikke for ægthed

Star iconStar iconStar iconStar iconStar icon

Hovednote

bergamot

Hjertenote

storkenæb, lavendel, patchouli, peber, vetiver Elemi

Basisnote

ambroxan

Supralinje

Dufte til mænd

Linje

Sauvage

betegnelse

Eau de Toilette Spray

"Sauvage er en kreation, der er inspireret af store landskaber". En azurblå himmel over et mineralsk, hvidglødende ørkenlandskab. En ærlig komposition til en autentisk og ægte mand.

„Manden var mit udgangspunkt for skabelsen af Sauvage. Den rene og umiddelbare mandighed. Som et tidløst billedet af en mand, der aldrig går af mode.” Sådan sagde François Demachy, parfumeskaber hos Dior.

De naturlige ingredienser, udvalgt efter de strengeste kriterier, virker næsten som en overdosis. De imponerer med den strålende, saftige friskhed fra bergamotte fra Reggio Calabria. Sillage er meget træagtig og imponerer med ambrox, der er fremstillet af ædelt rav. Da François Demachy skabte Sauvage, ønskede han at anvende bergamotte-essensen fra Reggio Calabria, der har en særlig kvalitet. En eksklusiv bergamotte, der forarbejdes med de lokale producenter for at opnå en „skræddersyet“ signatur til Huset Dior. Mættet af Calabriens sol bliver den meget frugtagtig og fascinerer med unikke facetter, der er let pebret og citronagtig.
Undgå kontakt med øjnene.

1. En komposition skabt og udviklet af François Demachy, Diors parfumeskaber, inspireret af de store vidder.
2. Særlige ingredienser, der er udvalgt med omhu: Bergamotte fra Calabrien, der eksklusivt er forarbejdet til at skabe parfume hos Dior, og Vanille-Absolue fra Papua Ny Guinea.
3. En enkel flakon med Husets formler, der er gennemtænkt helt ned til mindste detalje. Resultatet af dette luksuriøse produkt er års udvikling og overvindelsen af tekniske udfordringer.

#09406/A ALCOHOL ● PARFUM (FRAGRANCE) ● AQUA (WATER) ● LIMONENE ● LINALOOL ● ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE ● CITRONELLOL ● BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ● ETHYLHEXYL SALICYLATE ● COUMARIN ● DIETHYLAMINO HYDROXYBENZOYL HEXYL BENZOATE ● BHT ● CITRAL ● GERANIOL ● CI 60730 (EXT.VIOLET 2) ● CI 14700 (RED 4) ● CI 19140 (YELLOW 5) ● CI 42090 (BLUE 1) ● TOCOPHEROL