Clinique - Ansigtsrens - Rinse Off Eye Make-up SolventClinique - Ansigtsrens - Rinse Off Eye Make-up Solvent

Ansigtsrens
Rinse Off Eye Make-up Solvent fra Clinique

6
125 ml

BP: 1.456 kr* / 1 l 125 ml

182 kr*
Shop pris 220,00 kr*
du sparer: -26%
Udsolgt
 
Varenr. 580951

Måske vil du også kunne lide disse

Bestsellers

Beskrivelse fra Ansigtsrens Rinse Off Eye Make-up Solvent fra Clinique

Supralinje: Pleje
Linje: Ansigtsrens
betegnelse: Rinse Off Eye Make-up Solvent
Egenskab: rensende
Produktpris: Pigment- og farvestoffri, Sulfatfri, alkoholfri, Amoniakfri, Uden ftalater, Uden olieholdige indholdsstoffer, Palmeoliefri, Ikke-komedogen, parfumefri, Uden spor af nødder, Uden mikroplast, silikonefri, paraffinfri, Allergenfri
Konsistens: Flydende
Produkttype: Rysteflakon
Anvendelsesområde: Ansigt, Øjne

Ansigtsrenseproduktet Rinse Off Eye Make-up Solvent fra Clinique fjerner perfekt og hurtigt makeuppen uden at efterlade rester. Produktet er fremstillet oliefrit og er særlig hudvenligt, hvilket er grunden til, at det kan bruges af både normale, tørre og kombinerede hudtyper. Renseproduktet kommer i en azurblå flaske med sølvhætte og indeholder i alt 125 ml. Den er ideel til punktvis påføring i øjenområdet til fjernelse af makeuppen, der ikke kan fjernes med en vatrondel som i resten af ansigtet. Ved hjælp af en vatpind kan mindre makeup-fejl hurtigt og nemt korrigeres uden at skulle være nødt til lægge en ny makeup.

Hudvenlig rens til øjenområdet

Så smuk som øjenmakeup ser ud, så vigtigt er det at fjerne den uden at efterlade rester. Ellers kan porerne tilstoppes, hvilket hurtigt kan fremme rynker, irritation og urenheder på grund af den normalt meget tynde hud omkring øjnene. Ansigtsrenseproduktet Rinse Off Eye Make-up Solvent fra Clinique klarer dette legende letuden hverken at irritere eller udtørre huden. Det bedste ville være at anvende produktet sammen med vatrondeller eller vatpinde og supplere med en intenst nærende fugtigheds- eller anti-aging creme.

Har du spørgsmål til produktet?

Indholdsstoffer fra Ansigtsrens Rinse Off Eye Make-up Solvent fra Clinique

Water\Aqua\Eau, Peg-32, Butylene Glycol, Disodium Cocoamphodiacetate, Peg-6, Trisodium Edta, Phenoxyethanol

Kundevurdering
4,8 (6 Kundevurdering)