Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Bvlgari BVLGARI MAN Rain Essence Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt<span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
Topnote
appelsin, grøn te
Mellemnote
moskus
Bundnote
guajaktræ
AttNote_ss
appelsin, grøn te, guajaktræ, moskus
Bvlgari Man Rain Essence Eau de Parfum Spray er som et rensende regnskyl, der skyller alt det gamle væk og giver styrke til noget nyt. Duften kommer i en matchende sølvtransparent flaske med luksusproducentens brandlogo tydeligt indgraveret på låget. Bvlgari Man Rain Essence Eau de Parfum Spray har en træagtig, naturlig og meget frisk silhuet, der fremkalder minder om en pludselig sommerregn. Dette gør kreationen til en kraftfuld allrounder, der er lige hjemme hos mænd på kontoret, under sport eller ved enhver anden lejlighed.

Mesterligt sammensat af markante akkorder

. Akkorder af modne appelsiner og grøn te åbner duften af Bvlgari Man Rain Essence Eau de Parfum Spray, før den bliver til en duet i hjertenoten: hvid lotus og moskus giver blide og naturlige duftaccenter. Mineralske akkorder og guaiac-træ danner basisnoten i denne duft. Kombinationen er sprudlende og frisk i alle duftfaser og skal også symbolisere den moderne og selvsikre mand, der ikke viger tilbage for modgang, men konsekvent går sine egne veje.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube