Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Burberry My Burberry Blush Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
My Burberry Blush
Supralinje
Parfumer til kvinder
I 2017 kom eau de parfum-sprayen My Burberry Blush efter den ekstremt succesfulde My Burberry. Duften er blomstrende og frugtagtig og nyder uafbrudt popularitet. Den store Francis Kurkdjian komponerer en topnote af granatæble og citron. Hjertenoten består af roser, rosengeranium og grønne æbler. Blå regn introducerer basen og kombineres med jasmin. My Burberry Blush Eau de Parfum Spray er således blevet en værdig flankerende duft til My Burberry-serien. Duften er lige så ung og moderne som den, der bærer den, selv om man udtrykkeligt ikke ønsker at angive en alder. Når alt kommer til alt, betyder alder intet, men en god følelse betyder alt.

Stilfuld allrounder til alle lejligheder

. Uanset om det er på arbejde eller i fritiden, om dagen eller om aftenen - My Burberry Blush gør dig i godt humør. Duften er kasuel og afslappet, sensuel og legesyg og langt fra tung eller overvældende. Man behøver ikke at tænke over, om eau de parfum-sprayen måske er for meget, selv om sillage er tydeligt mærkbar. My Burberry Blush er ligesom Burberry-mode inspireret af den elegante stil i London, som blander så mange stilarter, at det er umuligt at være underdressed.
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube