-20%* på pleje og meget mere
Læs mere

Menu

Parfumdreams
5 (203)

Burberry Goddess Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
vanilje
Mellemnote
vanilje
Bundnote
vanilje
Produktpris
Vegan
Anvendelsesområde
Dekolletage, Hals, Krop
AttNote_ss_ss
vanilje
Den indre kraft. Burberry Goddess fortæller en historie om at opdage sig selv. Den nye kampagne følger Emma Mackey og en flok løvinder. Med sin selvsikre, stærke og venlige tilstedeværelse er Emma indbegrebet af ånden i Burberry Goddess Eau de Parfum. Denne unikke duft har en vegansk formulering anført af en kraftfuld vaniljetrio. Topnoter af vaniljeinfusion med træagtige nuancer, hjertenoter af vaniljekaviar med lækker sødme og basenoter af vaniljeabsolut beriget med lysende lavendel. Burberry Goddess Eau de Parfum er indeholdt i en elegant firkantet flaske, der er designet til at blive genopfyldt. Genopfyldningen fås separat. Den lyserøde emballage, der er dekoreret med en gylden medaljon, er et nik til brandets rige tradition.
Anvendelse
Spray Burberry Goddess-parfumen generøst på pulspunkter som hals, håndled og dekolleté for at forlænge holdbarheden af denne sofistikerede Burberry-duft. Tryk den forsigtigt ind i huden for at bevare essensen af duften.
Indholdsstoffer
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Benzyl Salicylate, Linalool, Hydroxycitronellal, Limonene, Coumarin, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Benzyl Cinnamate, Alcohol, Citral, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Anise Alcohol, Benzyl Benzoate, Geraniol, Yellow 5 (CI 19140), Red 4 (CI 14700), Ext. Violet 2 (CI 60730).
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 20.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer

PayPalKlarna fakturaVisaMasterCardAmericanExpressAmazon Pay

Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube