Kun 48 timer! -22%* rabat
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
0 (0)

BPERFECT Selvbruner Hydro Glo Tanning Facial Mist

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
betegnelse
Hydro Glo Tanning Facial Mist,
Linje
Selvbruner
Supralinje
Krop

Med Hydro Glo Tanning Facial Mist fra BPERFECT kan du få en skånsom og effektiv selvbruner til ansigtet. Den er nem at påføre og efterlader ingen grimme mærker på huden. Som alle producentens produkter er den naturligvis produceret uden dyreforsøg. Selvbruneren indeholder også kun veganske ingredienser, hvilket er et godt eksempel, når det gælder bæredygtighed og dyrevelfærd. Få den solrige glød til din hud nu, og bestil nemt i vores online shop!

Tryl solen frem i dit ansigt, selv om vinteren, med Hydro Glo Tanning Facial Mist selvbruner fra BPERFECT

.

Overbevis dig selv om dette effektive produkt af høj kvalitet, og test selvbruneren fra vores online sortiment. Ansigtssprayen er udviklet i samarbejde med Jac Jossa og har en subtil duft, der minder om babypudder. Når produktet er påført, giver det dit ansigt en sund og naturlig kulør, så du stråler af friskhed og vitalitet selv om vinteren. Det er også meget nemt at bruge: Spray blot produktet på et renset ansigt for at modellere din huds naturlige kulør. Den gyldne glød kan derefter intensiveres, hvis det er nødvendigt.

0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 31.05.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube