Spar 25%* på dine forårsfavoritter

Menu

Parfumdreams
5 (1)

Acqua Alpes 2677 Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Alle Acqua Alpes dufte har én ting til fælles - rent, rent og klart bjergvand fra de tyrolske alper, blandet med udelukkende naturlige duftessenser. Alle dufte er fremstillet i hånden i Tyrol. Navnene på duftene, der alle er designet som lette, friske og diskrete unisex-dufte, henviser også til deres tyrolske oprindelse: De henviser til højderne på de omkringliggende bjergtoppe.

Acqua Alpes 2677 Eau de Parfum Spray - træagtig friskhed og saltblomstrede accenter

. Navnet på Acqua Alpes 2677 Eau de Parfum Spray refererer til bjerget Glungezer, til hvis top stien Zirbenweg fører. Duften begynder med en topnote af frisk, opkvikkende bergamot, som møder stimulerende, salte noter af alger. Disse ledsages af blomsteraccenter af liljekonval og jasmin og bæres af beroligende, afslappende schweizisk fyrretræsessens. Resultatet er en naturlig, frisk, træagtig duft, der minder om den klare, rene natur i de tyrolske alper og er lige velegnet til mænd og kvinder.
Indholdsstoffer
ALCOHOL DENAT., PARFUM, AQUA, BENZYL SALICYLATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, LINALOOL, CITRONELLOL, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, BHT,HYDROXYCITRONELLAL, COUMARIN, BENZYL BENZOATE, AMYL CINNAMAL, CITRAL, CI 19140, CI 14720, CI16255.
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 22.04.2024.

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube