Spar 22%* på solcreme, plejeprodukter og mange andre produkter
Spar nu!

Menu

Parfumdreams
5 (2)

Abercrombie & Fitch Away For Him Eau de Toilette Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt<span style="display:none;">0,00 kr</span>
Produktinformation
Topnote
ananas, grapefrugt, viol
Mellemnote
ingefær, peber, storkenæb
Bundnote
sandeltræ, træ, vetiver
AttNote_ss
ananas, grapefrugt, ingefær, peber, sandeltræ, storkenæb, træ, vetiver, viol
The Away For Him Eau de Toilette Spray fra Abercrombie & Fitch er en sommerlig duft til mænd, der revitaliserer sanserne med saftig grapefrugt, eksotisk ananas og jordagtig vetivergræs.

Raffineret med temperamentsfulde krydderier

. Abercrombie & Fitch Away For Him er en let eau de toilette-spray med forfriskende duftakkorder, der er perfekt til årets varmere måneder eller til hver dag. Topnoten kombinerer den forfriskende aroma af grapefrugt med den lette sødme fra ananas og blid violblomst. Hjertenoten bringer temperament til kompositionen: her møder den delikate duft af geranium de krydrede akkorder af sort peber og ingefær. Basenoten indeholder træagtige toner og vetiver og har en behagelig varm og beroligende effekt. I 1892 åbnede David Abercrombie en butik med campingudstyr i New York. Han blev hurtigt venner med en af sine kunder, direktøren Ezra Fitch. Kort tid efter købte han aktier i forretningen, og i 1904 blev virksomheden omdøbt til "Abercrombie & Fitch". Produktsortimentet blev udvidet til også at omfatte tøj og tilbehør, og der blev åbnet flere butikker. Siden da er virksomheden blevet solgt flere gange og er nu en del af Leslie Wexners Limited Brands Company.
Indholdsstoffer
SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), FRAGRANCE/PARFUM, WATER/EAU (AQUA), ETHYLHEXYLMETHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, YELLOW 6 (CI 15985), YELLOW 5 (CI 19140)
EXT. VIOLET 2 (CI 60730)
0,0
0
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Det er ikke muligt at veksle til kontanter. Kan ikke kombineres med andre kampagner. Gyldig til 17.04.2024, ikke gyldig for udsalgsvarer, gavekort, mærkerne Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo-Mateau og artikler med mærket Luxury. Ingen minimumsværdi for bestillinger. Offentliggørelse er ikke tilladt. Parfümerie Akzente GmbH, VAT DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube