Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
5 (2)

Abercrombie & Fitch First Instinct Woman Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
grapefrugt, magnolie, passionsfrugt
Mellemnote
Appelsinblomst
Bundnote
amber, tonkabønne
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
First Instinct Woman
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
blomsteragtig, frugtagtig
Produkttype
Spray
Duften First Instinct Woman fra Abercrombie & Fitch er en sensuel og forførende hyldest til den ubeskrivelige magi i det første øjeblik: Uanset om det er prikkende kærlighed ved første blik, udsigten over landskaber kysset af morgendug eller mindet om rødderne til et langvarigt, intimt venskab - denne forførende duft har til formål at fejre følelsen af et dybt instinkt og tillid til ens egen intuition og indfange det i dygtigt sammenvævede duftnoter. Den intense og langvarige duft af Eau de Parfum Spray er kendetegnet ved feminin elegance og en fjerlet, forfriskende friskhed.

First Instinct Woman: en eau de parfum-spray med karakter og kreativ friskhed

. Eau de parfum-sprayen First Instinct Woman fra Abercrombie & Fitch kombinerer frugtagtige og blomsteragtige noter i sin duftbuket for at skabe en forførende og intens helhedsoplevelse. I topnoten giver essensen af frisk grapefrugtskal sammen med den syrlige sødme fra eksotisk passionsfrugt, suppleret med duften af magnoliablomst, friskhed med frugtagtig sødme. For yderligere blomsternuancer indrammes den frugtagtige aroma fra topnoten i hjertenoten af duften af appelsinblomst og sommerfugleorkidé. Den intense base af tonkabønne og rav giver den ekstremt feminine Abercrombie & Fitch-duftoplevelse en mystisk jordbundenhed og krydderi.
Indholdsstoffer
SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), FRAGRANCE/PARFUM, WATER/EAU (AQUA), BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BHT, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, COUMARIN, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL, EXT. VIOLET 2 (CI 60730)
5,0
5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube