Spar 22%* + 10%*** med Premium

Menu

Parfumdreams
4,5 (2)

Abercrombie & Fitch Authentic Moment Women Eau de Parfum Spray

Kan leveres straks
Varenr.
180 dages returret
Sikker shopping
Gunstige fragt0,00 kr
Produktinformation
Topnote
mandarin, rabarber, Rød frugt
Mellemnote
jasmin, rose
Bundnote
ceder, moskus, patchouli
betegnelse
Eau de Parfum Spray,
Linje
Authentic Moment Women
Supralinje
Parfumer til kvinder
duftretning
frugtagtig , træagtig

Abercrombie & Fitch Eau de Parfum Spray Authentic Moment Women fremhæver femininitet og er en populær duft til kvinder. Det særlige ved Authentic Moment Women er den langvarige duft. Eau de parfum-sprayen er blomstret og træagtig og absolut forfriskende! Lige noget for kvinder i alle aldre, som ønsker at understrege deres kvindelighed. Det er den ideelle duft til hverdagsbrug, til sport, til forår og sommer, moderne, autentisk og elegant.

Authentic Moment kvinder

Abercrombie & Fitch blev inspireret af det magiske øjeblik, hvor to mennesker mødes og finder det spændende, intenst og forførende. Øjeblikket er spændende, det løfter os ud af vores hverdag, fremmer selvtillid og glæde. Det er det feminine, der har en næsten magisk effekt. Dette attraktive øjeblik fortolkes af topnoter af røde frugter som rabarber, parret med frugtig mandarin. Dejlige hjertenoter af jasmin og rose understøttes af cedertræ, patchouli og musk.

Anvendelse
Spray på sund hud. Undgå kontakt med øjnene.
Indholdsstoffer
SD ALCOHOL 40-B (ALCOHOL DENAT.), FRAGRANCE/PARFUM, FRAGRANCEWATER/EAU (AQUA), ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL SALICYLATE, BENZOPHENONE-3, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHA, BHT, YELLOW 5 (CI 19140), RED 4 (CI 14700), EXT. VIOLET 2 (CI 60730), ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, HYDROXYCITRONELLAL, LIMONENE, LINALOOL
4,5
4,5
Kundevurdering

Vores service til dig

** Du finder nøjagtige rabatbetingelser i dit personlige velkomst– nyhedsbrev

*Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. Gælder indtil 24.06.2024.


***Premium-rabat kan ikke indløses med gavekort. Alle yderligere betingelser finder du på www.parfumdreams.dk/parfumdreams-premium

Betalingsformer


Prisbelønnet indkøb

Køb sikkert ind

Forsendelse partnere

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube