Vores favoritter til skytten

Parfumdreams præsenterer: Vi fejrer skyttens måned

Mennesker, der er født i skyttens tegn, betegnes som særligt aktive, ærlige og optimistiske. De anses for at være frihedselskende og drømmende og har en enorm iderigdom – de mangler dog ofte handlekraften til at realisere deres idéer. Deres element er ild, og de brænder for at udvikle nye visioner. I perioden fra 23.11. -20.12.2022 vil vi fejre dette livsglade stjernetegn og har det perfekte produktudvalg til at inspirere og fortrylle alle mennesker i skyttens tegn.

Must-Haves

Skyttens karakteregenskaber:

 

·  Talent for at se det positive i alt

· Åbenhjertighed og selvbevidsthed, som gør mange livssituationer lettere

· Siger altid sandheden, også når den er hård

· Interesseret i filosofi, visdom og okkultisme – alt, hvor man kan give sjælen frit løb

· Ønsker ikke at føle sig begrænset i hverken mellemmenneskelige relationer eller i deres erhverv, det må aldrig blive hverdag

 
Den kvindelige skytte

Den kvindelige skytte stråler nærmest af selvbevidsthed og godt humør. Det er dette, der gør hende så tiltrækkende for mænd – hendes uafhængighed og positive udstråling giver også mindre strid, fordi hun næsten aldrig bliver jaloux. Dette betyder dog også, at hun ikke lader sig diktere af noget eller nogen, for hun ved altid præcist, hvad hun vil og forfølger også disse mål.

Den mandlige skytte

Den mandlige skytte er en rigtig eventyrer og kan til enhver tid nyde godt af sine mange erfaringer og interessante historier. Det gør det dog også særligt svært for ham at binde sig til en bestemt person, et sted eller et erhverv. Han har brug for afveksling og frihed og er kun parat til at dele dette med sin store kærlighed.