Makeup-inspiration fra parfumedreams

Find nye looks til din næste event

Efter en pause på to år er festivalsæsonen startet igen, og også kufferten til den næste ferie er pakket. Uanset om du skal til en strandfest eller en stor musikfestival – noget af det vigtigste, du kan tage med (ud over solcreme, en vandflaske og dit smil), er din makeup. Fra naturlig til spektakulært med glimmerlook og kulørte eyelinerstreger. Vi har forberedt fem makeup-inspirationer til dig, så du kan bruge sommeren til at slappe af med dit nye favoritlook.

Naturligt festivallook

Er et utraditionelt festivallook med glimmersten ikke lige noget for dig, og du vil ikke skulle bøvle med at fjerne makeup om aftenen? Prøv det på den naturlige måde! Brug en highlighter eller rouge med en glødende finish. Hvis du vil have et meget naturligt makeuplook, vælg en highlighter med en blød farvenuance, der passer til din hudfarve. Hvis du foretrækker et mere utraditionelt festivallook, der alligevel ser naturligt ud, kan du vælge produkter, der indeholder større glimmerpartikler og afviger lidt mere fra din naturlige hudtone. Du skal ikke være nervøs for at påføre den skinnende blush eller highlighter direkte på kinderne – det gør dem mere fyldige og reducerer rynker.

Vores tip: Du kan style dine øjenbryn med en Brow Soap og bruge en lipgloss for at afrunde dit look.

 

Tips til at fjerne glimmer-makeup

Hvis du alligevel bruge falske vipper til dit festivallook, så har du allerede det, du skal bruge til vores Life Hack. Du kan fjerne glimmer-makeuppen uden bøvl ved at du starter din makeuprutine med at påføre vippelim på de ønskede steder og derefter strør glimmer hen over. Glimmeren er således ikke direkte på huden, med på det tynde lag af lim. Efter en glad nat, hvor der bare festes igennem, kan du ganske enkelt trække glimmeren af sammen med den hærdede vippelim.

 

Catchy Lips Look

Har du ikke lyst til at bruge store mængder makeup til festivallen, og makeuppen skal lægges så let og hurtigt som muligt? Her er kulørte og utraditionelle læbestifte løsningen. Kun fantasien sætter grænsen – vælg gul, blå, lilla, skinnende eller mat. Alt er tilladt. Hvis din læbestift skal holde ekstra længe, bør du vælge en mat type, der ikke forsvinder sammen med den lækre festivalmad. Hvis du foretrækker et klassisk look, vælg en rød læbestift. Den trækker opmærksomheden væk fra trætte øjne, og du kan bruge den hele sommeren.

Vores tip: Suppler din makeup med en kulørt neglelak, som pifter dit outfit op.

Makeuplook med knald på

Festivalsæsonen er DEN perfekte tid til at eksperimentere og prøve de skøreste looks. Den næste festival er derfor det perfekte sted til at opdage din kunstneriske side – vær vild, og skab et spændende festivallook. Kun din fantasi sætter grænsen. Kulørte øjenbryn, lange eller farvede vipper, farvet hår – alt er tilladt. Brug glimmer eller rhinsten til at sætte prikken over i'et på dit festivallook. Efter mottoet: Go big! Brug farver med knald på, og skab en fantastisk øjenmakeup. Vi anbefaler dig at bruge kunstige vipper eller at bukke dine egne vipper opad med en vippebukker for at henlede særlig opmærksomhed på dine øjne. Brug en kraftig highlighter, så er det ikke kun dine øjne, der stråler. Den giver dig en flot glød.

Vores insidertip: Med en kulørt eyeliner kan du tegne små hjerter eller stjerner i ansigtet og give din makeup et særligt kick.

 

Er du på jagt efter et nyt look til Christopher Street Day, eller vil du vide mere om LGBTQIA+ Community? Så kig på vores side om Pride Month 🏳‍🌈

Pride Month

 

Sommerligt sunkissed-look

En sommermakeup, der ser ud, som om solen har kysset dig. Det ønsker næsten alle sig, så snart temperaturen stiger. Vi har sammensat en liste over produkter, der er særligt velegnet til dit look. Vil du vide, hvad der er særligt vigtigt til din sommerlige makeup? Med lette teksturer får du en naturlig sommerglød, vælg altså hellere en Tinted Moisturizer i stedet for en foundation. Vi anbefaler, at du bruger en plejende læbebalsam til læberne og åbner øjnene optisk med lidt mascara. Dit absolutte go-to-produkt ved dette look er bronzeren! Her må du påføre rundhåndet på kindben inkl. kinder og næsetip og langs hårbunden.

Vores tip: Brug også bronzeren som øjenskygge; så skaber du med få produkter det perfekte sunkissed-look!

Kulørte og glade sommerlooks

Lys neon, pasteltoner og farver med knald på er den beste kombination for et kulørt og glad sommerlook på solbrun hud. Netop frisk gul, pastelgrøn eller sart rosa til eksempelvis din øjenskygge eller eyeliner giver dit ansigt friskhed og lidt kulør uden at virke tung. Sådan fremhæver du dine øjne og får dem til at stråle. Ved hjælp af din solcreme kan du give din hud lidt mere glød, og med en concealer dækker du røde pletter og bumser. Vi anbefaler et transparent plejeprodukt eller gloss på læberne for at henlede opmærksomheden på din øjenmakeup.

Vores tip: Med formen på dine øjenbryn kan du gøre dit look individuelt og iøjnefaldende. Vælg en øjenbrynsgel, som du kan bruge til enten at kæmme dine øjenbryn opad eller bringe dem naturligt i facon.

 

☀☀☀

Hvis du vil vide, hvordan du skal vælge den rigtige solcreme til din hudtype, og hvad du skal være opmærksom på i forbindelse med solplejen, så kig forbi vores solpleje-guide.

 

Andre kunder købte også