-15% rabat på næsten alt + gave til dig*

Vil du gerne gøre noget godt for andre, og tænker du altid på dine kære, når du shopper? Nu er tiden kommet til at forkæle dig selv med noget lækkert. Med vores rabat kan du endda spare en hel masse. Så du ikke kommer til at mangle noget, overrasker vi dig med op til tre vilkårligt udvalgte miniprodukter ved din næste bestilling. Forkæl dig selv med passende produkter til mig-tid, og få gaver fra os i samme ombæring.

 

**Rabatten er allerede fratrukket varen direkte og gælder kun udvalgte varer. Kræver ikke kode. 1 GWP pr. ordre med en mindste ordreværdi på 600kr. Kun så længe lager haves. Produkterne kan afvige fra illustrationen. Gælder indtil 09-10-2022. Parfümerie Akzente GmbH, Ust-IdNr. DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

 
 

Forkælelse & mig-tid

Gør noget godt for dig selv, og sæt tid af til lidt selvforkælelse. Vi har sammensat et udvalg af produkter til dig, som kan forsøde din selvforkælelse og mig-tid.

 

Vores populære plejeprodukter

Vores foretrukne ansigtspleje

Yope Moon Spa Night Cream

Flot hud på en nat? Du drømmer ikke, for de innovative Moon Spa Night Cream fra Yope regenererer og beroliger huden, mens du sover, så du kan vågne op med en dejlig hudfølelse til en ny dag. Denne hudpleje er komplet vegansk og består af op til 97% naturlige indholdsstoffer, som forsyner din hud med de næringsstoffer, den har brug for – din perfekte mulighed for at gøre noget godt for dig selv.
Til produktet

Flere produkter

 

Nyhedsbrevet til skønhedsfans

Med et nyhedsbrev fra parfumdreams er du altid den første, der får besked om tilbud, rabatkampagner og nyheder. Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret. Vi viser dig de nyeste trends, kampagner og konkurrencer! Derudover får du tips til de hotteste makeuplooks, sæsonens musthaves og gaveidéer, som du ikke må gå glip af.

Gå til tilmelding