La Collection fra Yves Saint LaurentNavnet Yves Saint Laurent er legendarisk - ligesom hans parfumer. Linjen med duf… Læs mere

La Collection Dufte til mænd fra Yves Saint Laurent

Dufte til mænd - La Collection fra Yves Saint LaurentNavnet Yves Saint Laurent er legendarisk - ligesom hans parfumer. Linjen med dufte til mænd fra det renommerede parisiske modehus omfatter La Collection, en absolut klassiker. Parfumer til mængde, som fremkalder en sensation og mesterligt fremhæver bærerens personlighed. Dem, som nyder eksklusive dufte, og som også er interesserede i bemærkelsesværdige flakoner, er kommet til det rigtige sted. Elegancen og stilsansen, som ledsager fransk mode, genfindes i hver enkelt duftkreation.

Dufte fra Yves Saint Laurent til manden med stil

Beton din karisma og din type ved at bære en omhyggelig udvalgt parfume. La Collection tilbyder dig flere muligheder. Grib til klassikeren Rive Gauche, eller giv dig selv en dag med swing med Eau de Toilette Spray Jazz. Andre alternativer til en karakteriske fremtoning kan du finde i duftene M7 og Homme. Huset Saint Laurent er for parfume, som i hver eneste enkelt nuance holder, hvad det lover.